2777
2789
عنوان

از سوتی هاتون تو نی نی سایت بگید کههه دلم ارومم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

یبار هم تاپیک زدم پیتونم برم بیمارستان ببینم پرستارها اونجا چکار میکنن؟!

بین کنکور تجربی و انسانی مونده بودم 

گفتم اکر به پرستاری علاقه مند شدم بخونم برا پرستاری

یه خانم دو ساعت نشست توضیح داد که آره برا بارداری میرن چک کنن و این حرفا و اجازه میدن و تحویلت میگیرن

نگو خانمه فکر کرده من باردارم برا زایمان میخوام برم چک کنم

هیچی روم نشد اول بگم دیکه وقتی تموم شد واسش توضیح دادم ولی خب بنده خدا دیگه جوابم رو نداد😐💔😂

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییی ولی هیشکدوم ب این اندازه بد نیسسس به کاربره گفتم دست بوستم وای

اکر آدم مهربونی باشه قطعا میفهمه این لطف زیادت بوده😁🤭

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
جوگیر شدم

و منی که تو عمرم ب کسی نگفتم عزیزم  حالا بگم دس بوستم!🤦‍♀️😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
وای من تو همینجا ب یکی گفتم دست بوستم:/

😂😂اونم حتمااز اونطرف چه ذوقی کرده 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
چرااااا من تو واقعیت نگفتم ولی تو مجازی ارخ

مجازی گفتم کسی منو نمیشناسه 

ولی اصلااا تو واقعیت نگفتم عزیزم و جان و.... 

نمیتونم بگم دست خودم نیس 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نمی‌دونستم طرف آقاست بحث صیغه وخیانت بود.اون کاربر میگف باصیغه باید چیکار ک بنظرتون آقایون نرن سمتش. ...

😂😂😂😂😂🤭

الهییییی چه خانم خوبی بودهههه

اره ولی خب خیلی خجالت زده شدم🥲🥲دو ساعت وقت طرف رو گرفتم 

اره بابا گفت شرمنده میشم تروخدا نگو اینطوری پ فلان

اشکال نداره بنده خدا فکر کرده چقدر مهربونی