2777
2789

سلام خانما اگه شما کسی ریپلای کنید تو سایت ‌جواب نده چه حسی میگیرید ؟ من معمولا از کسی بدم بیاد  یا حوصله شو نداشته باشم کلا جواب نمیدم شمام اینجوری هستید ؟ 😹 

نظرمم اینه که صحبت با این آدم ها وقت تلف کردنه بیخوده چون حرف تو مغزشون نمیره 🫥😹

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

خیلی وقتا واقعا اعلان ریپلای و نمیبینم که جواب بدم .. بعضی وقتام که طرف سوال شخصی بپرسه از عمد جواب نمیدم  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی وقتا وسط بحث ول کردم حتی اعلاناتم باز نکردم چون میفهمم طرف واقعا حرف منو نمی‌فهمه 🥴

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بعضیا واقعا ارزش نداره باهاشون بحث کنی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

خیلی وقتا واقعا اعلان ریپلای و نمیبینم که جواب بدم .. بعضی وقتام که طرف سوال شخصی بپرسه از عمد جواب ...

منم حوصله بعضیارو ندارم 

فقط اونایی ک قشنگ صحبت میکنن یا دوسدارم جواب میدم 

اره خیلی وقتا وسط بحث ول کردم حتی اعلاناتم باز نکردم چون میفهمم طرف واقعا حرف منو نمی‌فهمه 🥴

وای دیدی بعد طرف اصرار داره هی باهات حرف بزنه 🤦🤦منم اصلا جواب نمیدم 😹😹

تا حالا برام پیش نیومده کسی جواب نده یا اگرم جواب نداده دیدم تعلیق بوده ولی خودم گاهی بین نوتیفا گم میشه ممکنه جواب ندم اگه ببینم حتما جواب میدم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حالم ازش بهم میخوره تواینجور موقعیتا جوابمو دادن توی بحثو اینا ولی وقتی از طرف سوال میپرسم جواب نمید ...

😹😹😹یعنی عصبی میشی طرف جواب تو نده ؟