2777
2789
عنوان

کیا تو پختن حلیم استادن؟

62 بازدید | 8 پست

من اولین باره دارم میپزم چندتا سوال داشتم

اول اینکه بهش شیر هم بزنم؟

نمک و روغن چطور؟ یا موقع سرو؟

و اینکه بعد از اینکه از صافی رد کردم کلی گندم درشت موند اونا رو چیکار کنم بریزم دور؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا گندم ها رو میریزم بعد اخرکار یه دور گوشتکوبرقی میگیرم تو قابلمه خیلی کم البته فقط هم نمک فل ...

یعنی از صافی رد نمیکنی؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من کلا گندم ها رو میریزم بعد اخرکار یه دور گوشتکوبرقی میگیرم تو قابلمه خیلی کم البته فقط هم نمک فل ...

موقع پخت بهش روغن بریزم؟

موقع پخت بهش روغن بریزم؟

ببین من نمیدونم اصلا صحیح درست میکنم یا نه

اما چون این مدلی خوشمزه میشه اینجوری میپزم😂

بلغور گندم و گوشت ( ترجیحا یه تیکه گوشت استخونی هم باشه که لعاب دار بشه) میریزم تو زودپز

اب میزیم و میذارم جوش بیاد حدودا پنج دقیقه بجوشه

بعد پیازمو پوست میکنم و میندازم داخلش

ادویه هم نمک و فلفل و ریشه جوز میریزم

در زودپزو میبندم

حدودا یه ساعت بعد درش رو ک باز کردم اول پیازو میندازم دور

بعد دارچین میریزم و دوباره میذارم یه کم بجوشه ک جا بیفته

( دیگه در زودپزو نمیبندما)

بعدم استخون ها رو جدا میکنم و در حد چند ثانیع گوشتکوب برقی میدارم داخلش 

کلا هم عادت داریم با شیره نبات بخوریم

بنظرم خیلی خوشمزه هست

البته میتونی با دارچین و کنجد و شکر تزیین کنی

ببین من نمیدونم اصلا صحیح درست میکنم یا نه اما چون این مدلی خوشمزه میشه اینجوری میپزم😂 بلغور گندم ...

مرسی عزیزم