2777
2789
عنوان

یکی مثل من یکی مثل تو❤️...

554 بازدید | 30 پست

تصادفی با یکی آشنا میشی بعد اون کل داستان زندگیت رو درک میکنه،

ازت جوری مراقبت میکنه که هیچکسی تا حالا اینجوری مراقب قلبت نبوده،

جوری حرفات رو میفهمه که هیچکس تو تموم این سال ها نفهمیده!

درست مثل اینکه خدا بعد از این همه سختیا یکی رو میاره و میگه:

ببین هنوزم هواتو دارم..!

محمدرضا#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خدا همه سختی های منو چند برابر کرده🥲💔

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
خوشبحالت مال من ک کلا نمیفهمه

وایییی تاپیکتو دیدم مال منم دقیقا همینجوریع البته من هنوز عقد نکردم ولی دوساله از دستش پیر شدم 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️
بعد از شب سیه روز سپید است منم فکر میکردم تموم نمیشه ولی شد

دیگ فایده نداره تو تو جوونی دوس داری ماشین خونه خوب داشته باشی دیگ تو ۸۰ سالگی بهترینشم داشته باشی بی فایدس خونه و ماشین مثال بود فقط 

💔💔💔💔💔💔

دیگ فایده نداره تو تو جوونی دوس داری ماشین خونه خوب داشته باشی دیگ تو ۸۰ سالگی بهترینشم داشته باشی ب ...

ببین روشهای مختلف رو انتخاب کن فقط رو ی چیز تمرکز نکن