2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدین؟

54 بازدید | 7 پست

من خواب دیدم توی کویر وایسادم.یهو جلوی پام دوتا چشمه درومد و بزرگ شد.قد سیزده چهارده متر طول  هرکدوم شد.بعد ابش شدیدا زلال و آبی بود.و موج میزد جلوی پام.عین موج دریا

انشاله اتفاقای خوب برات میفته...  

یک توصیه خوابهاتون رو برای هر کسی تعریف نکنید .کسیکه بد باشه و بد تعبیرش کنه ممکنه اتفاق بیفته

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شعبان که خواب بد تعبیر نداره این از لین

خوابت هم تعبیرش خیلی خوبه بلد نیستم ولی مشخصه توی یه موقعیت سخت یا بی‌پولی یا شکست هستی که نتیجه خیلی فوق‌العاده مثل پول و برکت زیاد یا موفقیت زیاد .... برات به وجود میاد از شرایط سخت نجات پیدا میکنی

خوابتم‌ جای عمومی نزار زیاد 

خواب سمبلیک و بسیار زیبایی بوده . انشاالله در کویر زندگیتون چشمه زلال و روشنی باز میشه . خوابتون نوید دهنده آینده ای روشن و پر بار هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خواب سمبلیک و بسیار زیبایی بوده . انشاالله در کویر زندگیتون چشمه زلال و روشنی باز میشه . خوابتون نوی ...

ممنونم ازت انرژی و روحیه خوبی بهم دادی.اخه یهجا نوشته بود چشمه یعنی عمر کوتاه .براهمین دلسردشده بودم.مرسی از فرکانس مثبتت❤️