2777
2789

دخترکم ۹ سالشه خیلی بهش محبت میکنم ولی بعضی مواقع که خیلی عصبی میشم سرش داد میزنم  دست روش بلند میکنم که بخدا دوست ندارم اینطوری بشه خیلی عذاب وجدان میگیرم سعی میکنم به نحوی از دلش دربیارم  

دیشب بهم گفت مامان دیگه دوست ندارم تو منو میزنی دیگه وقتی قربون صدقم میری خوشحال نمیشم😭😭😭😭

(البته زدنم اصلا جدی نیست) ولی میدونم حق همچین کاری رو هم ندارم

نمیخوام رابطمون به اینجا کشیده بشه بخدا قلبم داره وایمیسته از حرفهاش 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اعصاب داری برو دکتر 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
آخه بچه ۹ ساله زدن داره ؟! معلومه تو ذهنش میمونه 

بخدا نمیخوام این اتفاق بیفته واقعا بعضی موقع نمیتونم خودمو کنترل کنم بعدش که دیگه هیچ روانی میشم😭😭

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

عزیزم یکم رو خودت کار کن ، شما داری برای اون بچه تروما درست میکنی

چرا اون دختر باید ضعف شخصیت و عقده های کودکی شمارو با آینده و جوونیش پس بده؟

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

عزیزم همه ی مادرا همینن خب کلافه میشن دیگه،خودتو سرزنش نکن ولی دیگه دخترتون بزرگ شده باید نوع تنبیهتون رو عوض کنید دیگه زدن  و دست بلند کردن جایز نیست حتی به آرومی یا به شوخی،سعی کنید اگر کار بدی کرد از چیزی که دوست داره محرومش کنید یا با رفتارتون کار زشتشو به روش بیارید

بچه ها عزیز دل ما هستن هیچ پدر و مادری بد بچه اش رو نمیخواد اگر اشتباهی هم میکنه از سر ناآگاهی و فشار زندگیه،ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است جانم

😭😭😭😭😭قدرشو بدون  یکی مث من تا ابد حسرت مادر شدن رو دلشه

عزززززیزم 😔😔

ازته دلم از خدا میخوام قسمتت کنه