2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

خداجونم عاشقتم😘😍
💕💕امام صادق (علیه‌السّلام): خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود ر ...

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
الان داداشم تازه عقد کرده خانواده عروس هم نظامی اند و مطمئنن اگر بفهمند زندگی اونم نابود میشه

نترس اتفاقی برای زندگی داداشت نمیوفته،،،،، شما هم با پدرتون حرف بزنید ازش توضیح بخواید