2777
2789
عنوان

شیرینی پزی

99 بازدید | 19 پست

دونات تو خونه درست میکنم خیلی تو روغن سرخ میشه روغن میکشه خودم کلا شیرینی نمیخورم ولی بقییه میخورن میگن انقدر روغن داره دلو میزنه 

امروز تو قنادی دیدم هر طرفشو کلا یک دقیقه سرخ کرد کامل هم سرخ شد خریدیم

ولی مال من پنج شش دقیقه طول میکشه هر طرفش زیرشم زیادتر کنم میسوزه

کجای کارو دارم اشتباه میرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید روغنت به اندازه کافی داغ نمیشه

یا کمه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من درست میکنم عالی میشه یعنی از بیرونم نرم ترو بهتر

دستورش رو میدی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دو عدد تخم مرغ

۷۵ گرم کره چشمی میزنم.

یک لیوان شیر ولرم

یک قاشق پر خمیر مایه جنس خوب تازه مهمه

شکر ۴ قاشق غذا خوری

نمک یک پنس

آرد ۴ لیوان فرانسوی 

طرز تهیه ابتدا یک کیوان شیر ولرم را به همراه دوقاشق شکر خمیرمایه میریزیم کنار میزاریم.

بعد در طرف دیگر دو تخم مرغ را با چنگال یکم میزنیم در حد از لختگی در بیاد کره به دمای محیط رسیده و دو قاشق باقی مانده شکر نمک یک پنس در صورت تمایل وانیل یا پور هل هم میتونین بزنین. بعد خمیر مایع به عمل اومده همراه شیر اضافه میکنیم بعد آرد رو کمکم الک میکنیم ۳ لیوان رو راحت میریزیم لیوان چهارم رو با احتیاط خمیر باید لطیف باشه سفت نشه تا میتونین با دست ورز بدید تا اینکه زیاد آرد بپاشید خشک میشه 

بعد از دوساعت قالب بزنین من قبلا قالب نداشتم با لیوان دایره میزدم بعد با سر شیشه نوشابه وسط رو سوراخ میکردم خوب میشد بعداز قالب زدن یک ربع استراحت.بعد داخل یه قابلمه کوچیک ک بتونم زیاد روغن بریزم روغن ک داغ شد ميندازم توی روغن روشو با قاشق روغن میپاشم تا پف کنه یکم سرخ شد برمیگردونم طرف بعد هم یکم سرخ بشه دوباره برمیگردونم هر دونات رو دو بار هرطرف سرخ میکنم کیفیت پفش عالی میشه یعنی لا این دستور بی نقص دونات خوشمزه میده بهتون

روغنم زیاده در حدیم زیاد میکنم بیشتر از اون بسوزه

زیرشو نه زیاد بزار نه کم یه طرف یکم سرخ شد برگردون طرف بعدی و دوباره برگردون طرف قبلی سرخ بشه بعد بزار رو دستمال من رو دستمالم نمیزارم روعن گیر نیست