2777
2789
عنوان

چیکار کنم نمیخوام بیان زوره مگه اه😑😕😕😕😠😠😐

| مشاهده متن کامل بحث + 59 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خوبی. من باردارم. شوهرم داشت میگفت ده روز دیگه تولد مژگانه . مادرشوهرم سریع گفت تولد میگیرید بیایم!!!!!! شوهرم گفت والا مژگان کارای خودمونو به زور میکنه وای به مهمونی حالا خوبه میبینیه چقدر حالم بده. فقط میخوان خودشونو بندازن
صلوات
دعوا راه ننداز خوب اون بیچاره چیکار میتونسته بکنه وقتی بگم می خواهیم بیاییم خودتو جای اون بزار فقط اون راهی که بهت گفتم رو‌برو
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خب پس مشکل چیه عصری میان میرن من که بودم خونمو تزیین میکردم 3 جور غذا میزاشتم کیکم میگرفتم زنگ میزدم بقیشونم بیان دور هم باشیم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
داری جدی میگی که زنگ بزنی دعوا راه بندازی؟؟؟؟😐
خب اینکارو بکنی یکبارم که خانوادهء خودت میخوان بیان خونت همسرت به تلافی امروز دعوا راه میندازه تا زنگ بزنی بگی نیان😐
بعله عزیزم جوابِ این جَفَنگت آن جَفَنگ است
کلوخ انداز را پاداش سنگ است

یادی هم کردم از قهوه جون😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer