2777
2789

راست میگن کمتر بری بهتره من هفته ای یه بار میرفتم و شب میموندم گاهی وقتا دو روز تو هفته موندم آخر به روم زدن که کمتر بیا خیلی حالم بد شد خیلی دوره نامزدی خوبه ولی دخترا اکثرا اذیت میشن شاید حالا مثل من باشن به روی خودشون نیارن

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
راست میگن کمتر بری بهتره من هفته ای یه بار میرفتم و شب میموندم گاهی وقتا دو روز تو هفته موندم آخر به ...

اره منم ازین میترسم .. هفته ایی یبار میرم مثلا از ۱۲ ظهر تا ۸ یا ۶ بعد از ظهر .. میترسم زیاد باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یک ظهر برای ناهار بری خوبه. مثلا حدود ساعت ۱۱ بری عصر هم قبل از غروب برگردی. هم نمیگن کم میا ...

اره همینکارو میکنم مثلا دم غروب شوهرم میگ بمونیم یا بریم بیرون خواهرش میپره میگ ن برید بیرون بگردید اینااا ... نمیدونم از سر دلسوزی میگ ک ببرتم بیرون یا نمیخاد بمونم

اره منم ازین میترسم .. هفته ایی یبار میرم مثلا از ۱۲ ظهر تا ۸ یا ۶ بعد از ظهر .. میترسم زیاد باشه

هفته ای یبار کم نیست؟ من مجردم البته ولی فک میکردم بیشتر میمونن

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

نه خوبه هفته ای یه بار حالا بعدا بسته به مدلشون میفهمی  کم و زیادش میکنی خونواده شوهر من فقط با خودشون راحتن یه خونواده هم میشه مثل نقی اینا تو پایتخت همه همو دوس دارن و کنار همن😁😁

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
ناراحت بشه روانم مهمتر شوهرمه.. باش الکی اتمام حجت کردم خانوادم نمیذارن

درسته 

انشالله خوشبخت باشین عزیزم ✨

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
من پدر شوهرم ایران نیست خونه مادرشوهرمم دیر به دیر میرفتم بیشتر شوهرم میومد خونه‌ی ما  الانم د ...

شوهرت چقدر چقدر میومد خونتوتن

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
ناراحت بشه روانم مهمتر شوهرمه.. باش الکی اتمام حجت کردم خانوادم نمیذارن

ماشاالله عاقلی .هرچی کمتربهتر.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .