2777
2789
ببیت من قرص خوردم دیگ درستو اشتباهش ب جهنم از دیروزه دارم از کلیه درد میمیرم با اورژانس تماس گرفتم م ...

برو بیمارستان باید اول فکرش میکردی عزیزم

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
خب چرا قرص خوردی چه قرصی خوردی؟  میخواستی خودکشی کنی؟

اره حالم خوب نبود عصبی بودم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببیت من قرص خوردم دیگ درستو اشتباهش ب جهنم از دیروزه دارم از کلیه درد میمیرم با اورژانس تماس گرفتم م ...

من 36 تا قرص خوردم یبار دکتر بردنم سرم و فلان و بیسار اخرم نگفتم قرص خوردم😐

بنده خودکشی های زیادی داشتم و الان معدم به چخ رفته تو نکن😐💔

😂✨

حتما برو دکتر ممکنه به بدنت آسیب بزنه 

مطب شخصی برو بگو اشتباهی خوردم 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
من 36 تا قرص خوردم یبار دکتر بردنم سرم و فلان و بیسار اخرم نگفتم قرص خوردم😐 بنده خودکشی های زیادی ...

پشیمون نیستم بابتش شرایط جور بشه بدترشم میکنم ولی تو با زندگیت همچین کاری نکن🥲

😂✨

هر چی دیر تر بری آسیب جدی تر میشه عیب نداره خانواده هم بفهمن مهم تر از کلیه ت نیست به خانواده ت نگو قرص خوردم  بگو درد شدید کلیه دارم سر و صدا کن ببرنت بیمارستان اگر نبردن اورژانس رایگان میاد میبرتت رفتی به دکتر بگو میتونی روی کاغذ بنویسی به دکتر بدی خانواده ت هم نفهمن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

برو بیمارستان باید اول فکرش میکردی عزیزم

بیستوچهارسالت داره میشه ک نتونستم بخوابم 

از درد خوابم نمیبره 

از طرفی فکر میکنم اینا همش استرسه نمیدونم اصلا چ جالی دارم برم بیمارستان موردی باشه چچوری ب خانوادم بگم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بگو من چیکار کنم از هر طرفی برم گیر میفتم👩‍🦯

منم  با قرص خودکشی کردم مثل سگ پشیمونم

کاش قبلش میگفتی کااااش

من 36 تا قرص خوردم یبار دکتر بردنم سرم و فلان و بیسار اخرم نگفتم قرص خوردم😐 بنده خودکشی های زیادی ...

دیگه دیره 

وقتی ترسیدم که مال اورژانس زنگ زد ب دکتر گفت مورد حساسیه بعد دکتره گفت امبولانس بفرستن دیگ ادرس ندادم 

خیلی دردش شدیده

پشیمون نیستم بابتش شرایط جور بشه بدترشم میکنم ولی تو با زندگیت همچین کاری نکن🥲

:)) من حتی تمام شبم ک درد داشتم بازم ب یرم زد برم بییه رو بخورن تموم شه

بیستوچهارسالت داره میشه ک نتونستم بخوابم  از درد خوابم نمیبره  از طرفی فکر میکنم اینا هم ...

چه قرصی خوردی اونم پنج تا 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

من نیز هم 

هر چی دیر تر بری آسیب جدی تر میشه عیب نداره خانواده هم بفهمن مهم تر از کلیه ت نیست به خانواده ت نگو ...

اخه زمان زیادس گذشته دیروز ب مامانم گفتم درد دارم قبول نکرد میخوام تنها برم بیمارستان 

همین الانشم خیلی گذشته 

اگ تو بیمارستان مشکلی پیش اومد چی

این فکرا باعثومیشن نخوام برم