2777
2789
از ترس و خستگی ام میتونه باشه  ولی کوتاهی نکن

اوهوم میرم ولی تت حالا تنها بیمادستان نرفته بودم حالم ندارم همش پاهام بیحس میشه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

مامانتو صدا کن جیغ و داد کن ببره بیمارستان منتظر نباش برن بعد تازه بری بیمارستان یه ذره عقلتو به کار بنداز کلیه هات دیالیزی بشه میخوای بگی از ترس اینکه پرونده باز نشه چیزی نگفتم ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانتو صدا کن جیغ و داد کن ببره بیمارستان منتظر نباش برن بعد تازه بری بیمارستان یه ذره عقلتو به کار ...

با پزشک عمومی صحبت کردم اسم قرصا و دوز مصرفی هم گفتم برگشت گفت نگران نباش اگر تا فردا درد داشتی برو ازمایش بده یجوری حرف زد ک چیزی نبود ولی حرفای اورژانس و اون دکتره 

حال خودم بهم ریختگیم  نیاز دازم یکی جمعمم کنه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خب برو دکتر نگو قرص خوردی من همینکارو میکردم 

اینجوری توب تشخیصشون اشتباه میشه 

احمقی ی بار کردم قرصارو خکردم دیگ نمیحوام بیشتر درد بگشم

ن دیشب

ایشالله این سری به خیر بگذره ولی لطفا از اینکارا نکن دیگه :/اعصابت خورد میشه بخواب آهنگ گوش بده آروم شی

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
با پزشک عمومی صحبت کردم اسم قرصا و دوز مصرفی هم گفتم برگشت گفت نگران نباش اگر تا فردا درد داشتی برو ...

واسه همین میگم به مامانت همین الان بگو پاشو دهن منو باز نکن پاشو برو به مامانت بگو 

کولی بازی در بیار فکر کنه سنگ کلیه ست سریع اقدام می‌کنه درد کلیه شدید ترین نوع درده از درد زایمان بدتره اگر داد بیداد کنی کاملا باور پذیره برو داد بیداد کن ببرتت بیمارستان 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نمیشه به من سرم میزدن میومدم خونه😐💔

کلیه درد دلشتی؟

واسه همین میگم به مامانت همین الان بگو پاشو دهن منو باز نکن پاشو برو به مامانت بگو  کولی بازی ...

خب اونقدر دردش نیست ک دادو بیداد کنم

بعد تازه خیلی عادی میتونی وانمود کنی  که اشتباهی پنج تا خوردی ملت با صد تا قرص خودکشی میکنن بگو میخواستم اثرش بیشتر بشه پنج تا خوردم نگو قصدت چی بوده 

واسه همین میگم به مامانت همین الان بگو پاشو دهن منو باز نکن پاشو برو به مامانت بگو  کولی بازی ...

رفتمومامانم میگم درد دارم میگ عادیه😑بخدا بمیرمم میگن ادا در میاری