2777
2789

نزدیک بود برام امبولانس بفرستن🥲ینی انقدر شرایط بده؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
چی شده بود بهت ..

دیشب قرص خوردم 

پهلو درد شدید دارم میخواستم قرصی چیزی بگیرم نگران بودم 

بعدش پرستاره زنگ زد ب دکتر داشت با کد دکتر برام امبولانس میفرستاد ک ادرس ندادم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حالم بده

چیشده؟

من احساس میکنم کلیه درد شدید دارم 

دارم دیونه میشم

دیشب قرص خوردم  پهلو درد شدید دارم میخواستم قرصی چیزی بگیرم نگران بودم  بعدش پرستاره زنگ ...

بعد از قرص خوردن پهلو درد شدید گرفتی یا قبلش ؟ چه قرصی؟ 

ببین اگه جدی برو دکتر خطرناکه ها

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
بعد از قرص خوردن پهلو درد شدید گرفتی یا قبلش ؟ چه قرصی؟  ببین اگه جدی برو دکتر خطرناکه ها

بعدش دیگه اورژانس ترسوندم که ممکنه کارت ب دیالیز بکشه 

از دیروزه پهلو درد دارم میزنه ب کمرم دارم از درد کلافه میشم نمیدونم مسکنی چیزی میشه بخورم یانه 

میخواستم فردا برم بیمارستان

یه حس ی دارم

اها فک کردم جسمی ادم هرچقدر روحی داغون باشه کسی نمیفهمه ولی درد جسمی پدر ادمو درمباره دیگ داره گریم میگیره

بعدش دیگه اورژانس ترسوندم که ممکنه کارت ب دیالیز بکشه  از دیروزه پهلو درد دارم میزنه ب کمرم دا ...

حتما برو بیمارستان هیچ قرصی نخور ممکنه مورد خطرناکی باشه

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
حتما برو بیمارستان هیچ قرصی نخور ممکنه مورد خطرناکی باشه

دارم دیونه میشم حالت تهوع دارم خستم گفت چون یکروز گذشته اعزام نمیکنیم ولی بیا بیمارستان برات مخدر میزنیم از این چیزا نمیترسم تز چیز دیگ ای ک میترسم

نه زیر دلمه

باز خوبه میتونی مسکن بخوری انگار فلج شدم تو هما چی