2777
2789
عنوان

خانمایی ک مشکل تکرر ادرار دارن

1006 بازدید | 21 پست

خسته شدم از تکرر ادرار  هر  ۲۰ دقیقه  پر زور حس   ادرار دارم  با سرعت میرم دستشویی  اونم تو حیاط  هم اینک میخوابم   بعد توالت  یهو حس ادرار  میاد بعد ده دقیقه دوباره میرم  😫  همه خوابم  مختلشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بارداری یا عفونت واژن داری،برو دکتر زنان قرص و دارو میده خوب میشی

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

چرا؟ دکتر نرفتی؟

بنظرم ۲۰ دیقه ی بار عادی نیست یه دکتر برو

مایعات زیاد میخوری؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چند سال پیش تکرر ادرار داشتم همراه با علائم دیگه و آزار دهنده وقتی رفتم دکتر گفت کاش زودتر میومدی ک ...

وای  ترسیدم  منم خیلی وقته اینطوریم میگفتم شاید اهمیتی ندارخ سردی  دارم