2777
2789
الان  میان میگن   بله   خواهرم حجابت😹🤣🙏🏼💔 موی خودته   زندگی خودته& ...

نميخام از خودم تعريف كنم ولي چهره ام خوبه،دوس نداره بهتر بشه و ب چشم بياد،تو مايه هاي ليلا اوتادي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اول همینطور بوده تفکراتش و قبولش کردی پس همینطور باید ادامه بدی

اره،همينطور بوده،منم فعلا چون مشكل اساسي باهاش ندارم كوتاه اومدم،وگرنه دعوا درست ميكردم

برعکس شوهر منه من تیره کنم میگه بلوند کن

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یعنی از قبل از ازدواج توافق کرده بودین موهاتون همچنان مشکی بمونه ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یعنی از قبل از ازدواج توافق کرده بودین موهاتون همچنان مشکی بمونه ؟

خودم اصلا رنگ دوست نداشتم،الانم از بس همه ميگن چشات رنگيه مباد بهت ميخام انجام بدم و تغيير منم

فیس فرم ریسکه

به بعضیا خیلی میاد به بعضیا اصلا نمیاد

رنگ پوستت و رنگ موهای خودت چه رنگیه؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
عزیزم چه اشکالی داره رنگ کن و با حجاب باش یه مدت اینم خودش یه تجربه جدیده،همسرت غیر مستقسم میخواد بد ...

مرسي عشقم،خودمم دختره با ايماني هستم.فقط شل حجابم