2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی زمان من خواننده خاموش بودم ۱۵ سال پیش.به قدری مفید بود تاپیک ها و چقدر همه با احترام سوال و جواب م ...

دقیقا همینطوره هم فضای سایت صميمانه بود هم کاربرا در کمال احترام و دلسوزی راهنمایی میکردن ...تاپیک ها همه مفید و جدید

۲.۳ سال اخیر کلا تغییر کرده فضا

(:
منم دیگه ماهی یه بار سر میزنم  هیچیکس نیست خانم تهرانی هم هیچ نی نی یارها هم سریع تعلیق میکنن

من سه بار رفتم ب خاطر همین موضوع و حرف های بچگانه و اینکه بی دلیل یهو میپرن به ادم

بعضی ها انگار تمام دق و دلشونو نگه داشتن اینجا خودشونو خالی کنن سر ی کاربر بدبخت.میدونم که این بار هم دو روز بیشتر دوام نمیارم و میرم😁

سایت مال باردار ها هست من الان اینو خوندم اینجوری شدم نمیتونم بخوابم اون بچه ای که تو سایت هست اون خانوم باردار چیکار کنن آخرشم میگن نترسین نیاین

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.