2777
2789

بابام تازگی خیلی بد اخلاق شده تا یه چی میشه یا ی اتفاقی میوفته میگه امسال سال اخرته من درسام خوبه و حتی رتبه هم اوردم تو مدرسه ولی رشته طراحی دوخت رو دوست دارم مامانم مووفقه ولی بابام نه میگه اگه قراره خیاط شی بدون درس خوندن هم میشه یا برو تجربی یا انسانی یا نمیخاد درس بخونی دیوونه ام کرده هردفه دعوا و بحث و جدل چیکار کنم؟؟

هرطور شده رشته ای که میخای برو من با انتخاب خودمم رفتم نمیدونم چیکار میکنم😂😐دوستام به گرافیک علاقه داشتن رفتن تجربی به اصرار خانواده الان یازدهمن میخان بیان گرافیک نمیتونن کلا از زندگی عقب موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرطور شده رشته ای که میخای برو من با انتخاب خودمم رفتم نمیدونم چیکار میکنم😂😐دوستام به گرافیک علاقه ...

دقیقا منم الان با بدبختی دارم غیرحضوری و حوضوری بزرگسال میخونم

+خدایاشکرت🤍

هرطور شده به زورم من دارم ایندتو میگم اینجوری میشیااا الان بخدا یه استعدادی دارن توی هنر که خود مایی ...

اتفاقا خیلی به مد و فشن و طرح های لباس علاقه دارم وقتی بیکار میشم میشینم طراحی میکنم لباس های مجلسی ک توی بوتیکا و مزون ها میبینم رو توی ذهنم یجور دیگه کاملشون میکنم 

اتفاقا خیلی به مد و فشن و طرح های لباس علاقه دارم وقتی بیکار میشم میشینم طراحی میکنم لباس های مجلسی ...

خانواده ها همه چیو خراب کردن هنرستانا پر شده از دخترای شوهری که فکر میکنن هنر اسونه و برای سرگرمی میان و استعدادی اصلی دارن تجربی میخونن 

اره گلم

الان کدوم پایه هستی ؟ تو مدرسه چ نرم افزارهایی یاد دادن 

و عملی چیا یادگرفتی جز کالیگرافی و آرم و.. بعت جدای مدرسه کلاسم میری ؟کارورزی چیجوریه؟ تو هزینه میدی میری کارورزی و اینکههه چه کارایی میشع داشت با دیپلمم کسی اوکی بوده ینی بتونه درحد خودش کار بزنه 

+خدایاشکرت🤍