2777
2789
عنوان

از دست رفتارای شوهرم ب پوچی رسیدم

572 بازدید | 19 پست

شخصیتش از ایناس ک با هیچکس اوخت نمیشه.حتی با من بعد از سالها حد و حدود داره.دربرابر ابراز علاقه سکوت میکنه.ابراز علاقه کلامی نداره.اصلا ی جوریه.همشون همینن خونوادگی.ب ی مرحله پوچی رسیدم.افسرده شدم.مغروره اصلا نمیتونم بگم چجوریه.هزار ساعت براش توضیح میدم ک این رفتارا ازار دهندس باز سکوت میکنه و رفتارشو ادامه میده.حس میکنم ی روز خودکشی میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما روشت غلطه با چنین مردی

توضیح بیشتر فقط روح خودتو خسته میکنه

واقعا فکز میکنی نمیفهمه چرا میفهمه به نفعشه به زوش نیاره.

شما باید بی احساس باشی و بی تفاوت اونوق اونم تغییر میکنه

خب شما روشت غلطه با چنین مردی توضیح بیشتر فقط روح خودتو خسته میکنه واقعا فکز میکنی نمیفهمه چرا میف ...

من شخصیتم حساسه احساسیه من زنم نمیتونم ک بکشم همه چیو تو خودم خدا شاهده خستم الان دارم اشک میریزم مینویسم

من نمیدونم چجوری دردمو بگم بغض داره خفم میکنه انگار تو لجن دست و پا میزنم

من تز وقتی ک شب خاستگاریم بله رو گفتم پی تمام بدبختی هارو ب خودم مالیدم. همسر منم تو اوج ناراحتی من سکوت میکنه. خوشحالی من سکوت میکنه. کلا باهمه حرف داره الا من. خاسته هام ک اصلا براش مهم نیس . جنگ هم راه میندازم بازم بی اهمیته. هیچ کس از دل من خبر نداره.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
من شخصیتم حساسه احساسیه من زنم نمیتونم ک بکشم همه چیو تو خودم خدا شاهده خستم الان دارم اشک میریزم می ...

عزیزم هممون زنیم احساسات داشته باش اما کنترل احساساتتم داشده باش رابطه و زندگی بازیه میخوای خوب بگذره قوانینو یاد بگیز و انجام بده.

دیگه من گفتنیا رو گفتم بقیشو خودت میدونی

عزیزم هممون زنیم احساسات داشته باش اما کنترل احساساتتم داشده باش رابطه و زندگی بازیه میخوای خوب بگذر ...

شما ی حرفی میزنید نمیدونید ک چ دردیه ۸سال باهم باشید ولی هنوز ندونی دوستت داره یا ن.کار من از ابراز محبت از بی محلی کردن از گریه از دعوا کردن گذشته همه چیزو سالها امتحان کردم.