2777
2789
عنوان

کبد فیبروز ؟؟

1092 بازدید | 12 پست

در اکو سونوگرافی کبد گفته شده کبد دارای اندازه نرمال و اکوی هموژن و Coarse می‌باشد

چطور دوتا چیز خوب گفته ولی گفته بعدش Coarse خیلی استرس دارم لطفاً اگر علمشو دارید یا کسیو دارید بپرسید بگید بهم مرسی

مشکلت چی بوده؟ 

نوشته همه چی سالم ولی این یک کلمه داخل سونو Coarse شک بر انگیز بوده دکتر آزمایش فیبروز دادن ولی تاکید نکردن واجبه یا زودتر داده شه بهرحال پس فرداس وقت آزمایش ولی استرس خیلی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته همه چی سالم ولی این یک کلمه داخل سونو Coarse شک بر انگیز بوده دکتر آزمایش فیبروز دادن ولی تاکی ...

میدونم تو گزارش چی نوشته ، میخوام بدونم علائم خودت چی بوده؟ تو آزمایشها مشکلی داشتی؟ 

اول اینکه اکوپترن یعنی تصویری که از قسمتهای داخلی و بافت داخلی کبد دیده میشه چطوریه ،  و خیلی اوقات بستگی به دید رادیولوژیست داره منظورم اینه یه چیز قطعی نیست ممکنه به نظر یه نفر یه کم تغییر یافته بیاد به نظر یکی دیگه نه 

ولی کلا وقتی اکوپترن از حالت یکنواخت درمیاد به بیماریهایی که بافت کبد رو تغییر میده باید شک کنیم ، ولی اصلا به معنی این نیست قطعا مشکلی هست 

به جز بیلیروبین ، آنزیمهای کبدت بالا نبودن؟ 

اول اینکه اکوپترن یعنی تصویری که از قسمتهای داخلی و بافت داخلی کبد دیده میشه چطوریه ،  و خیلی ا ...

نه بالا نبوده همه چی نرمال..حتی چربی کبد نبوده تاحالا نه الکل مصرف شده نه بیماری خاصی نمی‌فهمم..این اکوپترن چی هست متوجه نشدم و اینکه این جمله بندی خیلی مسخرس یعنی من از دیروز اینقدر استرس داره میکشتم 

نه بالا نبوده همه چی نرمال..حتی چربی کبد نبوده تاحالا نه الکل مصرف شده نه بیماری خاصی نمی‌فهمم..این ...

نگران نباش ، به نظرم میتونی یه جای دیگه هم برای سونو بری ، احتمال زیاد هیچ مشکلی نیست ،یه اکوپترن  coarse  به تنهایی تشخیص خاصی نیست   ولی در کل جمله بندی مشکلی نداره 😁

نگران نباش ، به نظرم میتونی یه جای دیگه هم برای سونو بری ، احتمال زیاد هیچ مشکلی نیست ،یه اکوپترن &n ...

نه دیگه این آزمایش پس فردا بخاطر همینه که ببینن این خانوم که نوشته Coarse منظورش چیه؟! آیا فیبروزه؟ والا عکس کبد رو هم ببینید عین آینه صاف 😐 نه لکی نه چیزی حتی ناهموار نیست...هوف

نه دیگه این آزمایش پس فردا بخاطر همینه که ببینن این خانوم که نوشته Coarse منظورش چیه؟! آیا فیبروزه؟ ...

من بودم صبر میکردم دو ماه دیگه دوباره یه سونو( جای دیگه )  و ازمایشهای کبد میدادم مگر اینکه تو‌این فاصله مشکل جدیدی پیدا بشه که نیاز باشه سریعتر بررسی بشه

من بودم صبر میکردم دو ماه دیگه دوباره یه سونو( جای دیگه )  و ازمایشهای کبد میدادم مگر اینک ...

خب آخه استرس دارم...ذهنم درگیره..این آزمایش هم جای دیگه هست خیلی دقیق تره دستگاه دقیق تره که دقیقا فیبروز تشخیص میده.. متاسفانه خیلی خیلی استرسی هستم 

نگران نباش ،  احتمالا برات الاستوگرافی نوشته اون هم با دستگاه سونوگرافی انجام میشه  و یه نفر دیگه هم بافت رو‌میبینه و نظر میده به نظرش  coarse  هست یا نه جدا از چک کردن الاستیسیته بافت 

در کل هم از من به تو نصیحت ، استرس داشتن هییییچ کمکی به آدم  نمیکنه و حتی اوضاع بدتر از چیزی که هست میشه ، کلی میگم نه فقط برای این مورد / سعی کن روشهای کنترل اضطراب رو تمرین کنی ، 

باز هم ندیده میگم مطمئنم چیز مهمی نیست ، فیبروز کبد به جز بیلیروبین یه کم بالا نشونه های دیگه ای هم داره که ظاهرا شما خدا رو شکر هیچکدومو ‌نداشتی