2777
2789

چند روز بعد زایمان آزمایش دادین ببینید رفع شده یا نه؟؟

دو مرحله ای با نون پنیر باید بدیم یا مثله زمان بارداری سه مرحله ای با پودر قند؟؟

خواهش میکنم بگین فردا باید برم آزمایش

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ماه بعد رفتم قندم خوب بود

دو مرحله ای دادی و بعد ناشتا نون پنیر خوردی؟؟ یا سه مرحله ای با پودر قند دادی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
من تو این سایت نظراتو‌ میخوندم مگیفتن دیابت بارداریشون بعد زایمان درمان‌شد‌ چون‌علتش هورمونه‌ ...

آره ولی میخوام بدونم دو مرحله ای بدم یا سه مرحله ای با پودر قند

عزیزم سلام من تاپیکای قبلیتو دیدم بارداریتات تا ۵ هفته میرفت .....مشکلت چی بود؟؟؟؟منم اینجوری ام دارم روانی میشم یکبار فقط جنین تشکیل شد توقف رشد کرد اراون ببعد پوچ و شیمیایی شد الانم باز باردار شدم با کلی ذوق باز شیمیای شد هفته ۵ میفتم ب خون😭😭😭😭😭توروخدا علتشو فهمیدی من ازمایش دادم مشکل نداشتم شوهرمم باید از بده 

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
عزیزم سلام من تاپیکای قبلیتو دیدم بارداریتات تا ۵ هفته میرفت .....مشکلت چی بود؟؟؟؟منم اینجوری ام دار ...

سلام آره گلم شوهرت حتما آزمایش بده شاید مشکل از اونه 

حقیقتش من اصلا باردار نمیشدم از روی نشانه هام انگار مطمئن بودم باردارم جز یک مرتبه که جواب ازمایشم مثبت شد و شیمیایی شد که این نمیشه سقط مکرر

اما نگران نباش همین که باردار میشی خیلی خوبه به زودی میتونی بارداری موفق داشته باشی اما شوهرت حتما از بده