2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که امسال تصمیم گرفتم چیزی نکارم،چون نعمت خدارو میکاریم آخر میندازیم آشغالی،اونم تو این گرونی،میرم یه گلدون گل و گیاه میگیرم حداقلش بعدش میمونه تو خونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام خوبین چجوریه؟

سلام عزیزم اول خاکشیر رو از شب قبل خیس کردیم.بعد کوزه رو پر آب کردیم.یه پارچه نخی نازک (جوراب هم میشه)کشیدیم دور کوزه بعد خاکشیرا رو دور تا دور کوزه زدیم بعد یه پارچه نمدار نخی هم انداختیم رو کوزه

من از دیروز تاحالا ماش گذاشتم ...دفعه اولمه سبزه درست میکنم ...نمیدونم خوب میشه یا نه😁 دعاکنید جلوی شوهرم ضایع نشم وگرنه تا چندسال سبزه های مادر و خواهرشو میخواد به روم بیاره😬

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دو روزه ماش خیس کردم فردا میذارمش تو دستمال نمدار امیدوارم تا عید سبز بشه🤦‍♂️😁

عزیز می‌ندازی تو دستمال نمی دار تا کی؟

آب هم بهش میدی؟

کی منتقل میکنی به ظرف اصلی؟

بهم نمیریزه ریشه؟

عزیز می‌ندازی تو دستمال نمی دار تا کی؟ آب هم بهش میدی؟ کی منتقل میکنی به ظرف اصلی؟ بهم نمیریزه ری ...

بله با افشانه اب به دستمال اسپری میکنم که دستمال خشک نشه

هروقت دیدم جوونه زد دستمال رو برمیدارم تو ظرف موردنظر میریزم 

جلوی آفتاب باید باشه، اب هم باید هرروز کمی بدی تا خشک نشه تا جوونه ها سبز بشه.نه همون اول مرتب بریز تو ظرف خودش ریشه هاش مرتب میشه.

بله با افشانه اب به دستمال اسپری میکنم که دستمال خشک نشه هروقت دیدم جوونه زد دستمال رو برمیدارم تو ...

چون وقتی جوونه بزنه اگر جذابه جا کنی کج وکوله میشه...

من هرچی بهش آب میپاشم بازم خشک میشه ..هر دوساعت بهش آب میپاشم