2777
2789

بچها من دیشب خیلی خابای بدی دیدم تا صبح نمیدونم چرا یکیشو تاپیک قبل گفتم اینجا دوباره میگم یکیش این بود ک 

اول ی خونه بودم درز و شکاف داشت از اون شکافا خون میومد بیرون رفتم ی شکاف و نگاه کردم موی دختر غرق خون با تکه ها گوشت ادم بود بقیع ی شکافا هم همین جوری بودن بعد انگاری ک یچیزی روی تمام دیوارا داشت بهم هشدار میداد 

منم میترسیدم اونجوری بشم خودم....  

یکیش این بود ی مار زرد کاری به کار من نداشتم ولی من میخاستم بکشمش 

انقدرررر اذیتش کردم و زدمش 

بعد کلی بهش اب دادم ک بخوره و بترکه یهو ماره عصبانییی شد زورش کاملا بهم میرسید ک حمله کنه انگار از دمش ی چیز سیاه مث مار پرت کد رو پام 

من خیلی ترسیدم ک بهم حمله کنه ولی کارم نداشت ازاری نداشت فقط خاست من دست از سرش بردارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش این بود ی مار زرد کاری به کار من نداشتم ولی من میخاستم بکشمش  انقدرررر اذیتش کردم و ...

مار در هر صورت دشمنه

اگر اون بر تو پیروز بشه یعنی دشمن پیروز شده

شما پیروز بشی دشمنت نابود میشه

سلام عزیزم

خب خوابی که بد باشه رو نمیشه خوب تعبیر کرد.

یه جور کلاه گذاشتن سر خودمونه.

اگه تعبیرشو میخواین بگین که براتون بگم. یه وقت بر اساس نظر دوستان، ناراحت نشید که چرا بد تعبیر کردم 

بسم الله الرحمن الرحیم

قراره خبرهای ناراحت کننده ای بهتون برسه. لطفاً صدقه بدید.

این خبرها مربوط به همون خونه ایه که توش بودین.

اگه اون خونه ناآشنا بود خبرها مربوط به خانوادتون نمیشه اما بازهم بسیار هولناک و ناراحت کننده ان. پس صدقه فراموش نشه