2777
2789
عنوان

لاغری با متفورمین

1974 بازدید | 28 پست

سلام دوستان به نظرتون با متفورمین میشه لاغر شد من تنبلی تخمدان دارم قبلا هم دکتر برام تجویز کرده بود وزنم خیلی رفته بالا هرچقدر هم ورزش میکنم و رژیم میگیرم وزنم استپ کرده تو گوگل سرچ کردم نوشته بود متفورمین هم باعث لاغری میشه هم درمان تنبلی تخمدانه ...کسی تجربه استفاده داره اگه تجربه دارین روزی چند تا باید مصرف کنم؟؟؟؟

من همون دختریم که یه روزی صدای خنده هاش گوش همه رو کر میکرد اما الان شده آروم تر از یه جسم بی جون.خیلی بی معرفتی بابا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متفورمین باعث کاهش قند شدید میشه. سرخود مصرف نکن خطرناکه یهو قندت میوفته خدای نکرده دور از جون میری ...

همسرم میخوره بشدت بدغذاشده لاغر 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

دروغه عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم دیشب هم دکتر بودم کلی دارو هم مصرف کردم بازم بهم گفت که تخمک خوب نداری اینقدر دلم شکستهر خانمی که میومد سونو میشد کلی تخمک داشت فقط منم بودم که تخمک خود نداشتم فقط باید وزن کم کنیم

سلام عزیزم بله من قبل حاملگیم با دستور دکترم مصرف کردم همراه شام و یا بلافاصله بعد شام باید مصرف بشه خودم یه بسته ۱۰۰ تایی خوردم به شدت اشتها رو کم میکنه اوایل مصرف باعث دلپیچه و اسهال میشه اما به مرور بدن بهش عادت میکنه سعی کنید حتما همراه شام مصرف کنید 

من با اینکه چاق نبودم ولی ۵ کیلو کم کردم

من به دستور پزشک بخاطر تنبلی تخمدان استفاده کردم چاق نبودم ولی تو دوماه پنج کیلو لاغر شدم و بشدت ضعیف

قندم میفتاد طوری که یکساعت بعد مصرف لرزش دست و حالت گریه داشتم

برای تنبلی تخمدان طولانی مدت نمیشه مصرف کرد چون چربی اطراف کلیه رو هم از بین میبره و به مرور کلیه از کار میفته

بستگی ب دستور پزشک داره معمولا روزی دو تا میدن

بعد غذا مصرف کنم

من همون دختریم که یه روزی صدای خنده هاش گوش همه رو کر میکرد اما الان شده آروم تر از یه جسم بی جون.خیلی بی معرفتی بابا  

اگه پزشکت داده که هیچ وگرنه سرخودنخوربه شخصه خودم سرخودخوردم چندروزبعدازخوردنش وقتی گشنم میشدبه شدت دستووپام وحتی مغزاستخونام یه لزرش عجیبی میگرفت وچشام سیاهی میرفت.تقریبایکهفته خوردم وحالم بدمیشدتااینکه سرچ کردم نی نی سایتاگفتن سرخودخوردن خیلی خطرناکه.منم میخاستم لاغرشم