2777
2789
عنوان

میتونم ناراحت بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 41 پست

همسر من این مدلی نیست

ولی دیدم همسرای دوستام این مدلی بودن و دوستام واقعا تو عذابن همش باید مراقب باشن هیکلشون‌به هم نریزه موهاشون مرتب باشه لباساشون چروک نباشه مو روی بدنشون نباشه

یه سری از مردا بسیار روی این مورد حساسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خوش نعمت هست. در ظاهر که همیشه تعریف میکنه. میدونم هم ۸۰ درصدش الکی میگه و صرفا جهت نشون دادن محبت!!

مادرم چند بار تو جمع به من کفته تو از خواهر بزرگت زودتر  پیر شدی! نمی‌دونم تو هم مثل فلانی از صورت لاغر شدی این خیلی بده!! آخرین بار برگشتم بهش گفتم من از ظاهرم خیلی راضی هستم و اگر نگران همسرم هستی که نکنه من از چشمش بیفتم!! نگران نباش اونم منو مثل حوری ها میبینه و منو آهو و فرشته خطاب  میکنه!!!

روز اول همه جا رو ندیده که😂

اندام که مشخصه 

سایز خیلی جاها دیده میشه دیگه .اون قسمتم که اصلا 

واقعا مردا خودشون داغون عالمن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
همسر من این مدلی نیست ولی دیدم همسرای دوستام این مدلی بودن و دوستام واقعا تو عذابن همش باید مراقب ب ...

دقیقا منم همش نگرانم یه جورایی انگار زیر ذره بینم و دوس ندارم این حالتو

دقیقا منم همش نگرانم یه جورایی انگار زیر ذره بینم و دوس ندارم این حالتو

حق داری واقعا سخته من خودم وقتی با این دوستم و شوهرش میریم بیرون همیشه مضطرب میشم چون حس میکنم کلا در حال ایراد گرفتن از این و اونه