2777
2789

من قبلا پیشش فروشندگی میکردم خیلی ثروت داره استخر داره چن تا ویلا اجاره میده تازه ازدواج کرده

الان چن شبه به بهانه های مختلف پیام و زنگ میزنه از وقتی من رفتم از مغازه خیلی سعی کرد نگهم داره الان هی زنگ میزنه که تو از دوستات فروشنده نداری برام پیدا کنی و فلان یا بیا مغازه نیم تنه ای که دوست داری اوردم و ی حرفای دیگم میزنه که قشنگ واضحه لاس میزنه😐 من برای دیدن همکارم میرم همیشه اونجا چون طور دیگه نمیتونم همکارمو ببینم بعد این اقا برام غذا میخره اونسری برام باقلوا گرفت یا تولدم ی ست از مغازه  بهم داده بود من چون خانومشو دیدم خیلی واسم ی طوریه این رفتاراش و خودمم تازگیا با ی اقا پسر رفتم تو رابطه چیکار کنم روی ایشون کم بشه خیلی راحت جلو همکاراش باهام لاس میزنه ساعتاییم میرم ک نیستش بعد ک شب از دوربین ببینه تماس میگیره خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحته

بلاک شمارش و هر شماره ای ک تماس بگیره

به محل کارش نرو

همکارتو نبینی مشکلی نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خوب نرو اونجا.....................تماساشم جواب نده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هَوَله عین صاحبکار قبلی من که هم دوست دختر داشت دوست دختره رو گردن نمیگرفت ودنبال من افتاده بود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤