2777
2789
عنوان

کار در منزل میشناسم

109 بازدید | 8 پست

سلام دوستان اینجا زیاد تایپک در مورد کار در منزل میبینم خواستم تجربه خودم رو بگم شاید میتونه واسه کسی مفید باشه و بتونم به کسی کمک کنم.

دوستم این کارو بهم معرفی کرد الان هم من تازه شروع کردم، دوستم در بازار طلا آنلاین کار میکنه و معامله میکنه و بهم گفت من روزانه سود میکنم تقریبا روزی ۳۰۰ روزی ۸۰۰ هزار تومان اینا بهم گفت تو هم بیا کانال استادی که تدریس میکنه رو بهم داد و منم در دوره شرکت کردم و آموزش دیدم الان هم دارم در اتاق آزمایشی فعالیت میکنم تا کاملا مسلط بشم بعدش وارد اتاق اصلی بشم.

فقط خواستم تجربه ام رو با شما به اشتراک بذارم😊🙏

چقدر هزینه کردین برای شروع

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هزینه کردین برای شروع

قیمت دوره بالاست یادم نمیاد فکر کنم 4 میلیون اینا باشه ولی جشنواره برگزار میکنه که ۹۹۰ هزار تومان قیمت دوره میشه و من در جشنواره شرکت کردم

بیشتر توضیح میدی

به طور خلاصه یک دوره آموزشی بازار طلای آنلاین داریم که در آن شرکت میکنید و پس از دیدن کامل دوره و تمرین بعد آن وارد اتاق آزمایشی میشی و اینجا با پول مجازی معامله میکنید و اگه کاملا مسلط شدی میای تو اتاق اصلی و باید دو میلیون و سیصد به عنوان وجه تضمین بزارید و معامله میکنید بستگی به توانایی های خودتون میتونید از دویست هزارتومان تا یک میلیون و بیشتر روزانه سود کسب کنید.

همچنان دوره با پشتیبانی مادام العمر ارائه میگردد که هر وقت در دوره سوالی یا مشکلی براتون پیش اومد سریع به پشتیبانی پیام میدی و اونا هم کاملا راهنماییتون میکنن.

جواب خودشون👆👆