2777
2789
عنوان

شوهرم هی بهم میگه چاق شو 😑😑😑😑😑🤪🤪🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 59 پست
دوباره باردارشو بعدش😐

نه بابا داشتم خوب لاغر میکردم ۸۵بودم شدم ۷۷ولی باردار شدم.دیگه ۲تا بچه دارم مجبورم لاغر بشم😂

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا کوردا زنای چاق خوششون میاد 

تو الانشم اضافه وزن داری و چاقی

شوهرت بشکه میخواد؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
قد 168 وزن75

ازین چاق تر😐 نسبت به قدت اضافه وزن داری چاق تر بشی دیسکای کمرت میپاچه بیرون زانوهاتم درد میگیره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

در بهترین حالت ممکن همین الان چند کیلو اضافه وزن داری 

عروسک کوکی شوهرت نیستی به خاطر اون خودت رو به فنا بدی پس فردا که از چربی های شکم و پهلوت ایراد گرفت خیلی پشیمون میشی چون لاغر کردن خیلی سخت تر از چاق شدنه 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بخدا تا وقتی تپله اینقدر بغلی و بامزه هست و دوقش داریم یه زره لاغر شه سریع چاقش میکنیم 😂

خدا ب داد زنت برسه🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دو روز دیگ خانم ایشون همین تاپیکا میزنه

اوووووو مرسی بابا نفس 😘😘😘😘😘😘

خواهش میکنم عزیزمی یه وقت چاق نشی ک آرزوی لاغریو میکنی..چون با چاقی هم هیکلت داغون میشه هم اعتماد به نفس و سلامتیتو از دست میدی..آرتروز زانا و دیسک کمرم ک خیلی تو افراد چاق بوجود میاد

بگو چشم 

اما چاق نشو 

حیف سلامتی ات نیست

ی مدت ی سری چیز میز ردیف کن زوم رو هیکلت یادش بره

مثلا اگه دوست نداره بری سر کار ازش بخواه راضی شه الکی

یا کلاس آموزشی چیزی ک میدونی راضی نمیشه

یا اگه موقیعت سفر نداره بگو بریم مسافرت

نه در حدی ک ناراحتی پیش بیاد 

فقط فکر مشغولی براش بساز

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
راس میگی بخدا ممنونم از فکرت 😘😘

خواهش گلی💐

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بخدا تا وقتی تپله اینقدر بغلی و بامزه هست و دوقش داریم یه زره لاغر شه سریع چاقش میکنیم 😂

مامانا تو هر سایزی بغلی ان

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه