زنداییم آرایشگره داره جدا میشه با دو تا بچه میگه روزی ۲۰ میلیون درامد دارم مجبور نیستم تو این زندگی بمونم😭 همچی به نامشه داییم عین ملکه ها باهاش رفتار میکرد دو تا بچه دارن دلمون خونه😭😭😭😭😭 چجوری طلاق گرفتن اینقد راحت شده😭😭😭😭 داییم دو ماهه تصادف کرده کمرش آسیب دیده باید استراحت کنه وگرنه تو کارخونه چوب سمت مهمی داره درآمدش عالیه اخلاقشم خوبه تا جایی ک میدونیم😭😭😭
زندایی منم همینجوری بود پول میروفت داییم دیوانه وار عاشقش بود دوتاهم بچه داشتن جدا شد الان بااینک جف ...
ش۴لش چی بود زندایت
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خش بحالشون مردم شانس دارن بخدا همه چیشو کشیده بالا رفته هنوزم دوسش داره بعد شوهرعوضی من همه چی منو ...
داییم هر روز میره خونه مامانش ک اون وساطت کنه زنگ میزنه گریه فلان 😭😭😭 حتی دلش برای بچه هاش نمیسوزه داییم شب تا ۱۱ بچه هارو نگه میداشت این تو سالن بود همه ی درس و مشق بچه ها به عهده داییم بود
عزیزم شما که از زندگیشون خبر نداریفقط روی زندگیشونو میبینی،ببین من زن پسرخالم شدم که از همسرش جدا شده بود،انقد این پسرخالم با ماها خوب بود من سریع بهش بله دادم،حالا بعد از شش سال میخام جدا شم،با هم تفاهم نداریم،و دقیقا مشکلات همسر قبلیشو منم دارم،ولی نمیدونسم که پسر خالم این رفتارا رو داره،مثلا حرف حرف خودشه توو همه موارد حتی خرید وسایل منزل،بعد ببین ما الان دارین با هم روی ی تخت میخابیم و کسی نمیدونه دادخواست طلاق دادیم انگار همه چی گل و بلبله،فکن
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️