2777
2789
عنوان

وقتی روزی ۲۰ میلیون در میارم به شوهر نیازی دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 67 پست
زندایی منم همینجوری بود پول میروفت داییم دیوانه وار عاشقش بود دوتاهم بچه داشتن جدا شد الان بااینک جف ...

ش۴لش چی بود زندایت

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ش۴لش چی بود زندایت

بیشترعروس درست میکرد سالن دار بود پرسنل داشت فقط عروسارو خودش درست میکرد

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
روزي 200 ميليون هم در بياره به همسر احتياج داره . 

اخه اصن ربطی نداره مگه برای عقده ی مالی ازدواج میکنیم😭😭😭 سالنم داییم واسش گرفت کلی حمایتش کرد چن دور فرستادش ترکیه دوره ببینه الانم باز داره میره

اخه اصن ربطی نداره مگه برای عقده ی مالی ازدواج میکنیم😭😭😭 سالنم داییم واسش گرفت کلی حمایتش کرد چن ...

عین زندایی من 

داییم میبردش دبی ترکیه دوره ببینه

همه چی هم زده بود بنامش از بس دوسش داشت

وقتیم جدا شدهمرو کشید بالا لختش کرد گفت برو نمیخوامت

رفت شوهر کرد ده سال از خودش کوچیکتر

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
اره عزیزم ارایشگره داییم اوایل خیلی حمایتش کرد از اول کنارش بود واسش سالن زد حدود چهار سال میگذره کا ...

یکی از اطرافیان منم همین مدلی جدا شدن ۱۸ سال زندگی کرده بودن.

پول جنبه میخواد و اینکه با این حال نمیشه کفت تقصیر زنداییت هست . یکی یاهاش حرف بزنه و دلیل اصلیشو بپرسه. 

عین زندایی من  داییم میبردش دبی ترکیه دوره ببینه همه چی هم زده بود بنامش از بس دوسش داشت وقت ...

خب اینجور مردا حقشونه این بلاها سرشون بیاد. متأسفانه بعضی مردها اندازه جلبک آی‌کیو ندارن

یکی از اطرافیان منم همین مدلی جدا شدن ۱۸ سال زندگی کرده بودن. پول جنبه میخواد و اینکه با این حال نم ...

من سه مورد اینطور میشناسم که مرد آواره شده. خانم دوست پسر پیدا کرده داره خوش میگذرونه

خب اینجور مردا حقشونه این بلاها سرشون بیاد. متأسفانه بعضی مردها اچاندازه جلبک آی‌کیو ندارن

خش بحالشون مردم شانس دارن بخدا همه چیشو کشیده بالا رفته هنوزم دوسش داره

بعد شوهرعوضی من همه چی منو کشید بالا

کلا دنیا پسع واسه ما توهرموقعیتی باشم طرف مقابل هاره

خش بحالشون مردم شانس دارن بخدا همه چیشو کشیده بالا رفته هنوزم دوسش داره بعد شوهرعوضی من همه چی منو ...

داییم هر روز میره خونه مامانش ک اون وساطت کنه زنگ میزنه گریه فلان 😭😭😭 حتی دلش برای بچه هاش نمیسوزه داییم شب تا ۱۱ بچه هارو نگه میداشت این تو سالن بود همه ی درس و مشق بچه ها به عهده داییم بود

عزیزم شما که از زندگیشون خبر نداریفقط روی زندگیشونو میبینی،ببین من زن پسرخالم شدم که از همسرش جدا شده بود،انقد این پسرخالم با ماها خوب بود من سریع بهش بله دادم،حالا بعد از شش سال میخام جدا شم،با هم تفاهم نداریم،و دقیقا مشکلات همسر قبلیشو منم دارم،ولی نمیدونسم که پسر خالم این رفتارا رو داره،مثلا حرف حرف خودشه توو همه موارد حتی خرید وسایل منزل،بعد ببین ما الان دارین با هم روی ی تخت میخابیم و کسی نمیدونه دادخواست طلاق دادیم انگار همه چی گل و بلبله،فکن

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️