2777
2789
عنوان

وقتی روزی ۲۰ میلیون در میارم به شوهر نیازی دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 67 پست
هعی خدا داییم اینقد حمایتش کرد خودش واسش ارایشگاه زد شب تا یازده به بچه درس میداد این تو سالنش بود😭 ...

چی بگم انشالله داییت خوشبخت شه حالا من بدبخت شوهرم سرکار نذاشت برم رفتم پولامو گرفت دانشگاه نذاشت برم کلا جلو پیشرفت منو گرفت من بدبخت دو دستی چسبیدم به این عتیقه

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
ینی هر کی شوهرش ی اتفاقی براش بیوفته باید زود جدا شه؟

تو رابطه زناشوییش که نبودی ببینی چه خبر بوده چه رفتارهایی با هم داشتن چه زندگی با هم گذروندن شما فقط از دور دیدی قطعا از خلوتشون خبر نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رابطه زناشوییش که نبودی ببینی چه خبر بوده چه رفتارهایی با هم داشتن چه زندگی با هم گذروندن شما فقط ...

هیچ حرفی از مشکل نزد وگرنه ازون ادمایی نیست که الکی سکوت کنه فقط گفت که نمیخوام دیگه تو این زندگی بمونم وقتی خودم روزی ۲۰ درامد دارم . الانم داره میره ترکیه دوره ببینه 

بابت داییتون متاسفم امیدوار زود حالشون خوب بشه

به نظرم شما نمیتونین رابطه اونها رو قضاوت کنین، حتی بچه‌های یه خانواده کامل درجریان مسائل و اختلافات پدر و مادرشون نیستن، چه برسه به اقوام که از دور به سفر و خوشی و خنده نگاه میتونن بکنن فقط، از دعوا و اختلاف‌ها خبری ندارن

چی بگم انشالله داییت خوشبخت شه حالا من بدبخت شوهرم سرکار نذاشت برم رفتم پولامو گرفت دانشگاه نذاشت بر ...

این ایده بعضی از مردهاست. میگه زن بره دانشگاه یا بره سره کار دیگه اون زن سابق نمیشه. بهتره از همین اول جلوی خیلی از اتفاقات آینده رو بگیریم

زندایی منم همینجوری بود پول میروفت داییم دیوانه وار عاشقش بود دوتاهم بچه داشتن جدا شد الان بااینک جفتشون ازدواج کردن هنوز داییم دلش پیششه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
بنظرم درمورد زندگی‌کسی نظر ندید داییت ام ب چشم شما جواهره.حتما مسائلی دارن

دقیقا گل گفتی🤝👌👌👌👏👏

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

عزیزم اول باید دید داییت چرا همه چیو زد ب نامش...اغلب مردا تا یه خطایی میکنن ب خاطر اینکه زن بمونه همه چیو ب نامش میزنن..وگرنه کسی نمیاد تمام دارو ندارشو بزنه ب نام زنش در قبال چی؟از داییت بپرس گلم حتما جوابی برات داره..هیچ زنی شوهر خوبش و بچه هاشو الکی ول نمیکنه...حتما دلیلی هست یا نمیدونی یا نمیخوای بگی

چی بگم والا. شکمش سیره عقلش نمیرسه

پول خوبه ولی همدم نمیشه که

چندسال دیگه پیر شد میفهمه که یار خوب همه ماجراستتتت

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
حالا شغل زنداییت چیه روزی ۲ تومن؟ ارایشگره؟

اره عزیزم ارایشگره داییم اوایل خیلی حمایتش کرد از اول کنارش بود واسش سالن زد حدود چهار سال میگذره کارش گرفته درآمدش زیاده