زنداییم آرایشگره داره جدا میشه با دو تا بچه میگه روزی ۲۰ میلیون درامد دارم مجبور نیستم تو این زندگی بمونم😭 همچی به نامشه داییم عین ملکه ها باهاش رفتار میکرد دو تا بچه دارن دلمون خونه😭😭😭😭😭 چجوری طلاق گرفتن اینقد راحت شده😭😭😭😭 داییم دو ماهه تصادف کرده کمرش آسیب دیده باید استراحت کنه وگرنه تو کارخونه چوب سمت مهمی داره درآمدش عالیه اخلاقشم خوبه تا جایی ک میدونیم😭😭😭
هعی خدا داییم اینقد حمایتش کرد خودش واسش ارایشگاه زد شب تا یازده به بچه درس میداد این تو سالنش بود😭 ...
چی بگم انشالله داییت خوشبخت شه حالا من بدبخت شوهرم سرکار نذاشت برم رفتم پولامو گرفت دانشگاه نذاشت برم کلا جلو پیشرفت منو گرفت من بدبخت دو دستی چسبیدم به این عتیقه
از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
تو رابطه زناشوییش که نبودی ببینی چه خبر بوده چه رفتارهایی با هم داشتن چه زندگی با هم گذروندن شما فقط ...
هیچ حرفی از مشکل نزد وگرنه ازون ادمایی نیست که الکی سکوت کنه فقط گفت که نمیخوام دیگه تو این زندگی بمونم وقتی خودم روزی ۲۰ درامد دارم . الانم داره میره ترکیه دوره ببینه
به نظرم شما نمیتونین رابطه اونها رو قضاوت کنین، حتی بچههای یه خانواده کامل درجریان مسائل و اختلافات پدر و مادرشون نیستن، چه برسه به اقوام که از دور به سفر و خوشی و خنده نگاه میتونن بکنن فقط، از دعوا و اختلافها خبری ندارن
بنظرم درمورد زندگیکسی نظر ندید داییت ام ب چشم شما جواهره.حتما مسائلی دارن
دقیقا گل گفتی🤝👌👌👌👏👏
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
عزیزم اول باید دید داییت چرا همه چیو زد ب نامش...اغلب مردا تا یه خطایی میکنن ب خاطر اینکه زن بمونه همه چیو ب نامش میزنن..وگرنه کسی نمیاد تمام دارو ندارشو بزنه ب نام زنش در قبال چی؟از داییت بپرس گلم حتما جوابی برات داره..هیچ زنی شوهر خوبش و بچه هاشو الکی ول نمیکنه...حتما دلیلی هست یا نمیدونی یا نمیخوای بگی