2777
2789
عنوان

وقتی روزی ۲۰ میلیون در میارم به شوهر نیازی دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 67 پست

بعضی موقعه ها خوشی میزنه زیر دل ادم زن دایی شوهرم قبلا جدا شده الان برگشته میگه پشیمونم داییشم گفت اونموقعه که من میخواستمت تو منو نخواستی دخترعموی شوهرمم جدا شد زود ازدواج کردن دوتاشون حالا دخترعموش میگه شوهر اولم ی چیز دیگه بود واقعا راست میگه شوهرش انقد ازاد گذاشته بودش که چه لباسایی میپوشید من که نرفته بودم خونش ولی میگفتن چه خرجایی میکنه چه تولدایی میگیره ادم چی بگه بخدا

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نداشتن امسال چن جا مسافرت رفتن هممون متعجبیم😭😭😭

عزیزم این چه استدلالیه. همین‌جا کلی تاپیک هست که با شوهرشون رفتن مسافرت ولی حالشون از هم بهم می‌خوره. حتی بهترین زندگی هم توش یه سری اختلافات هست حالا وقتی یکی این‌جوری میاد می‌گه همه‌چی گل و بلبل هست پس مشخصه یا تبر نداره از زندگی اونا یا داره سوگیرانه صحبت می‌کنه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بعضی موقعه ها خوشی میزنه زیر دل ادم زن دایی شوهرم قبلا جدا شده الان برگشته میگه پشیمونم داییشم گفت ا ...

هعی خدا داییم اینقد حمایتش کرد خودش واسش ارایشگاه زد شب تا یازده به بچه درس میداد این تو سالنش بود😭😭😭

ایول ماهی ۶۰۰میلیون حالاهی بگین درس بخونین پدرومادران گرامی 

درس چیه؟ اینهمه سال درس بخونی ک چی؟ 

الان بیشتریاشون رفتن دنبال کار دیگ ک اصلا ربطی ب مدرک تحصیلشون نداره .

وقتی دکترا داشته باشی پول نداشته باشی ب چ دردی میخوره؟ 

بازم هیچکس ادم حسابت نمیکنه 

ولی اگر ی شاسی داشته باشی با خونه و استایل خوب 

همه از خوداشونه با تو همکلام شن

یه سری ادما جنبه پول جایگاه و استقلا ل رو ندارم 

در مورد ایشون نظری ندارم چون نمی دونم 

دخترخاله خودم تو زندگی شوهرشو بیچاره کرد همش کار ماموریت شهرستان تا این و بچه هاش لباس خوب بپوشن 

اخرش گفت مغازه بزنم سرم گرم شه یکسال نشد طلاق گرفت الان هم مثل خر مونده تو گل فکر کرد کل خرج خونه و قر و فرش رو خودش داره میده نمی دوستن اون بدبخت چقدر تو این 20 سال زندگی تلاش کرد واسه اینا

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
درس چیه؟ اینهمه سال درس بخونی ک چی؟  الان بیشتریاشون رفتن دنبال کار دیگ ک اصلا ربطی ب مد ...

هی دقیقالباس خوب بپوشی ارایش کردی میری مطب دکترحتی دکترم خوب تحویلت میگیره بخداهزارباربه چشم خودم دیدم 

پایان هدف آخرخرداد