2777
2789
عنوان

پول ندارم دندونامو عصب کشی کنم چقدر هزینه ها بالا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 23 پست
سالی ۸تومنه بیمه تکمیلی اگه داشتم با هشت تومن دوتا دندونم می‌تونستم عصب کشی کنم

اره دقیقا 

منم سالی ۸/۹تومن واریز میکنم 

خوب اگه داشتی که همون ۸/۹ فعلا می‌رفتی دندونتو درست میکردی دیگه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

سالی ۸تومنه بیمه تکمیلی اگه داشتم با هشت تومن دوتا دندونم می‌تونستم عصب کشی کنم

ماهانه میخوای پرداخت کنی دیگ زیادنمیشه قسط بندیش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جاهای دولتی پرسیدم هر دندون عصب کشی و روکش ۳وخردی در میاد آزاد که ۵الی۶

من که شوهر دارم برو تاپیک قبلیمو بخون ببین شوهر بیشرفم بخاطر یک میلیونو هشتصد پول پر کردن دندون جلوم چه بلایی سرم آورد!!مال منم دندون بالا خرگوشیم بود که نمیشد بکشم وگرنه زیر بار اینهمه رذالت نمیرفتم!طلا نداری؟

من رفته بودم دکتر متخصص زنان 

بعد ی خانمه سنشم کمتر از من بود ۲۳ ساله  ولی سه تا بچه داشت چهارمی رو باردار بود (دوتاشون باهم دو قلو بودن)

کوچولو کوچولو  بود تقریبا یکیشون ۶ ساله بود اون دوتا ۴ ساله

بعد خانمه اومده بود برا چهارمی ک باردار بود

باهم حرف میزدیم ببین بخدا دندوناش نااابود بود 

بخودم گفتم چطور ی خانم ک پول دندونو نداره ۴ تا بچه میاره 

خیلیییم راضیه تازه منم تشویق میکرد ک ازدواج کن زود بچه بیار 

عجیب بود برام 

با تاپیک شما یاد اون خانم افتادم موندم پس اون چیکار میکنه با دندوناش؟!!!

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
ماهانه میخوای پرداخت کنی دیگ زیادنمیشه قسط بندیش

من خودم تکمیلی هستم 

۳تومن پیش دادم بقیه هزینه هم تو ۴تا قسط ۱/۵۰۰ پرداخت کردم خوب واسه کسی که در آمد نداره سخته دیگه خودم که جونم بالا اومد تا پرداخت کردم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

من بیمه تکمیلیم کجامیده

بیمه تکمیلی امسال تانزدیک هشت تومن تعهد داره ومیده،بایدبری پرکنی بعدش فاکتورببری،یابری مراکزی که بیمه معرفی می‌کنه رایگان تاهشت میلیون پرکنی،ازمرکزبیمه ای که شدی سوال کن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من خودم تکمیلی هستم  ۳تومن پیش دادم بقیه هزینه هم تو ۴تا قسط ۱/۵۰۰ پرداخت کردم خوب واسه کسی که ...

شماازادپرداخت میکنی؟