من چن روز درگیر سایز سینه ام، نمیدونم چجوری بفهمم چندم، با اینکه سوتین 70میزنم و پرش میکنم، دوستم سینه هاش از من بزرگ تره بنظرم 75 میخوره بهش ولی اونم سوتین 70 میزنه میگه 75 براش بزرگه، چجوری میشه هر دوتامون 70 بزنیم برای من خیلی کوچیک تر از اون دیده میشه ولی سوتین 70 پر میکنه، الان واقعا گیج شدم سایزم چنده😁 توی نت هم یه سری چیزا نوشته سر درنمیارم خیلی گیج کننده است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مواظب باش خاله منم همین بود سوتین نمی بست نیم تنه می پوشید حالا الان سینه هاش ان ...
شتت😂😂😂نه نه من حواسم هست مامانم کلا زومه رو من که یه وقت خیلی چاق نشم چون ۱۸ سالگیم به ۶۱ رسیدم به خاطر کرونا ولی بعد یه تصادف که داشتم و بعدش تو بیمارستان کرونا گرفتم وزن کم کردم قشنگ ۵۱ شدم بعد تا الان رو همون ۵۲ یا ۵۳ نگه داشته بودم اما دیدم نسبت به قدم خیلی لاغرم گفتم یکم تپل بشم ۶۰ بشم دیگه همونجا نگه میدارم