2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو تو لباس دیده نمیشه بده فقط  مخصوصا لباس مجلسی

اتفاقا اوکیه قدش خوبع ۱۶۸ اما خب لاغره دیگه اما خب لباساشو پر میکنه دیگه یکم فسقلیه👌😂

روح های زخمی در کالبدهای خندان...

اتفاقا اوکیه قدش خوبع ۱۶۸ اما خب لاغره دیگه اما خب لباساشو پر میکنه دیگه یکم فسقلیه👌😂

اره عزیزم لباس شو پرکنه خوبه 

من سایزم 75 ولی راضیم 

خاله هام 85 و 90 هستن  ناراحتن

اره عزیزم لباس شو پرکنه خوبه  من سایزم 75 ولی راضیم  خاله هام 85 و 90 هستن  ناراحتن

سایز سینه رو نگفتم ۳۸😂😂شتت نه سایز سینش ۶۵ هستش 

اره زن عموی مامانم سایزش ۹۰ بود عمل کرد

خو عزیزم خودتم همینی دیگه  از مامانت که گذشت ولی شما

من که در حال اضافه وزنم😂👌

خواهرم یه سال از من بزرگتره اما ازدواج کرد پارسال الان ۶۸ کیلوعه من آذر ماه ۵۲ بودم الان ۵۷ شدم

من که در حال اضافه وزنم😂👌 خواهرم یه سال از من بزرگتره اما ازدواج کرد پارسال الان ۶۸ کیلوعه من آذر ...

عزیزم مواظب باش

خاله منم  همین بود سوتین نمی بست نیم تنه می پوشید 

حالا الان سینه هاش اندازه دور سر منه  

عزیزم مواظب باش خاله منم  همین بود سوتین نمی بست نیم تنه می پوشید  حالا الان سینه هاش ان ...

شتت😂😂😂نه نه من حواسم هست مامانم کلا زومه رو من که یه وقت خیلی چاق نشم چون ۱۸ سالگیم به ۶۱ رسیدم به خاطر کرونا ولی بعد یه تصادف که داشتم و بعدش تو بیمارستان کرونا گرفتم وزن کم کردم قشنگ ۵۱ شدم بعد تا الان رو همون ۵۲ یا ۵۳ نگه داشته بودم اما دیدم نسبت به قدم خیلی لاغرم گفتم یکم تپل بشم ۶۰ بشم دیگه همونجا نگه میدارم