2777
2789
سلام خوشگلا میخوام بدونم چند وقتش بوده علایم چی بوده چقدر اذیت شده دکتر کی بوده و هزینه ها
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بله پنچ و شش سال خر. خر میکردند. مدام عفونت گوش داشتند. عملش ساده بود خیلی ساده هر. دو. توی یک روز
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من هر. دو. تا را یک روز فرستادم اتاق عمل کوچولوهه اول پنج سالگی بزرگه اخر. شش 😀اصلا سخت نبود.
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
ماه جونم روژین نزدیک 4 ساله. اب بینیش قطع نمیشه 9 ماهه لوزش برجسته شده و شبا خرو پف میکنه گوشاش هر دو پروه ورم کرده تحت فشاره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فرفری به خدا من انقدر انتی بیوتیک به این دو تا میدادم که خسته شده بودم خدایی راحت شدم راحت
خدارو شکر من استرس گرفتم بلاخص به خاطر گوشاش نوار شنوایی گرفتم یکی از گوشا شنواییش کم شده فعلا دکتر گفت سیتریزین بده اسپریم داد خوب نشه 5 ماه بعد عمل لازم داره
من یک عمر لوزهای بزرگ داشتم یک عمر زجر کشیدم چون زیر دبستان نبرن منو عمل دورام مدرسه هم خودم میترسیدم نرفتم یک عمر درگیر سرماخوردگی و عفونت و پنی سلین بودم پارسال رفتم عملشون کردم
الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
منم پسرم ۸ سالگی عمل کرد شب تا صبح خواب نا اروم خر خر و تنگی نفس تو خواب هر سرماخوردگی منجر به عفونت گوش و پاره گی پرده ی گوش میشد که خداروشکر بعد عمل برطرف شد عملش هم فوق العاده راحته
بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
خواهر چند سال پیش عمل کرده تو 6 سالگی...عملش ساده است...خواهر منم سرماخوردگی هاش دیر خوب میشده و گوشش عفونت میکرده...بعدش باید بستنی زیاد بخوره...

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
حتما عملش کن من خواخرم به خاطر عفونتای مکرر گوش پرده ی گوشش اسیب دید بعد ها دکتر گفت به خاطر لوزه سومش هم بوده...مجبور شد عمل گوش هم انجام بده...

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
ولی بی نهایت سخت بود تو سن من نمی دونم میگن بچگی راحتتره ولی بعد از عمل تا یک هفته به اندازه کل اون بیست و پنج سال درد کشیدم و جالب اینکه چون همه فکر میکردن عمل خیلی راحتی بوده هیچ کس درکم نمیکرد فکر میکردن ناز میکنم
الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
ببخشید زادیتن داده روژین مریضیاش خدارو شکر کمه چون واکسن انفلانزا میزنم ولی ابریزشش بدون وقفست اصلا بند نمیاد بعد عمل ابریزششم درست میشه؟