2777
2789
عنوان

ترتیب این روتین پوستی چجوریه؟🌸

512 بازدید | 20 پست

ژل شستشو  تونر  میسلارواتر   آبرسان   ضدآفتاب

روز و شب به چه ترتیب بزنم؟؟؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

میسلارواتر ژل شستشو تونر آبرسان ضدآفتاب

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میسلار ژل شستشو تونر ابرسان مرطوب کننده ضد افتاب برای روز برای شب هم هر نوع سرمی که داری

اول صبح که ارایش ندارم چرا میسلارواتر بزنم؟

میسلارمگه شب اول نمیزنن؟برا پاک کردن ارایش یاضدافتاب

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اول صبح که ارایش ندارم چرا میسلارواتر بزنم؟ میسلارمگه شب او نمیزنن؟

نه لازم نیست تونر هم نمی خواد صبح 

من صبح فقط صصورتم رو میشورم حالا یا ژل یا فوم هر چی بعدش ابرسان بدش ضد افتاب

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
میسلارواتر ژل شستشو تونر آبرسان ضدآفتاب

میسلارو روز نمیزنن که چون ارایش نداریم

روز ژل تونر ابرسان ضدافتاب

شب میسلار ژل آبرسان

این روش اشتباهه؟

نه لازم نیست تونر هم نمی خواد صبح  من صبح فقط صصورتم رو میشورم حالا یا ژل یا فوم هر چی بعدش اب ...

س تونر و میسلار کی میزنی

میسلار واتر اول، بعد ژل شست و شو، بعد تونر، بعد آبرسان، بعد ضد آفتاب... بعد این همه رو میخوای بزنی ...

میسلار هم روز هم شب؟

تونرهم روز هم شب؟

اولین بارمه شروع کردم

میسلار هم روز هم شب؟ تونرهم روز هم شب؟ اولین بارمه شروع کردم

میسلار برا پاک کردن پوست هست... وقتی قبلش آرایش داشتی با میسلار پاک کن... تونر هم میتونی هم روز هم شب استفاده کنی... در کل اینا مسخره بازیه خودت رو درگیر نکن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
میسلار برا پاک کردن پوست هست... وقتی قبلش آرایش داشتی با میسلار پاک کن... تونر هم میتونی هم روز هم ش ...

باشه مرسی

میسلار برا پاک کردن پوست هست... وقتی قبلش آرایش داشتی با میسلار پاک کن... تونر هم میتونی هم روز هم ش ...

ارایشم توخونه معمولا ضدافتابه باز میسلار لازمه یا همون شوینده بسه؟

تو خونه ضد آفتاب میزنی؟ 

میگن درکنار اینا باید بزنی حتی تو خونه نمیدونم

میسلارو روز نمیزنن که چون ارایش نداریم روز ژل تونر ابرسان ضدافتاب شب میسلار ژل آبرسان این روش اشت ...

نه اینم خوبه کلا نیاز نیس بخوای هم از میسلار استفاده کنی همم از تونر 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁