2777
2789

راستش چند ماهی سرکار میرم از ظهر تا شب محل کارم همکارام  خوبه محیط کارمم با بچها هاس و شاده 

اما صاحب کارم خیلی رومخخ همش دستوری باهام حرف میزنه حقوق ده دروز اینا بیشتر کمتر دیر می‌ریزه  اونم سه ونیم میگیرم همش توقع داره ۱۰۰خودت بذاری 

همش میخواد کار بکشه  زود بیایی دیر بری و... 

از طرفی صبح ها دانشگاهم رشته ام هنریه همش پروژه و..... واقعا نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم هم خیلی خوب به درسم برسم پروژهام تکمیل کنم 

از طرفی شب بعد سرکار میام جنازم شام و خواب 

بدنم به شدت ضعیف شده لاغر شدم 

صبح ۶ونیم بیدارمیشم شب ۱۱خوابم می‌بره 

همش دل میکنم بگم دیگه سرکار نمیرم اما من دوست دارم مستقل بشم آدم چند بعدی باشم 

کنارش ورزش و زبان تمرین کردن و کلاس موسیقی وکلاس خیاطی ام برم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

آدم چند بعدی چیه چشم باز میکنی میبینی تو هیچکدوم خوب نیستی یکی دو کار رو انتخاب کن و تمااام 

خود خیاطی مگه کار راحتیه طرف پنج سال کلاس میره بازم کارش تمیز نیست بعد شما میخوای همه چیو با هم یاد بگیری انیشتین هم تا این حد از خودش انتظار نداشت والا 

به عنوان یه آدم کمالگرا که این چند بعدی بودن رو انجام داده بهت میگم راهش نیست 

در عین حال فقط به ۲ یا ۳ چیز باید بچسبی 

اونا رو تموم کردی یه چیز دیگه 

فعلا اولویتت کار و درست باشه 

اگه میتونی یه کار بهتر پیدا کنی برو یه کار دیگه 

اگه نه وقتی میای خونه منطقی باش اگه در حد ۲ ساعت انرژی داری نخواه تی ۲ ساعت کار ۱۰ ساعت رو بکنی و پروژه و درس بخونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه آدم کمالگرا که این چند بعدی بودن رو انجام داده بهت میگم راهش نیست  در عین حال فقط ...

تو این مدت متوجه شدم دانشگاهم چیزی نیست که بخوام ۱۰۰خودمو بذارم چون فراتر از دانشگاه باید چیزی بلد باشم 

شغلی که الان دارم هم برای مردم و اینکه صاحب کار همیشه انتظار زیادی ازت داره نمی‌خوام عمر جونیم سرکار واسه مردم به هدر بره اگه شغلم مال خودم بود یا باعث میشد اولویت قرار بدم منو بکشه بالا حتما این کارو میکردم شغلم به عنوان ی منبع درآمد هرچند کوچیک میبینم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

آدم چند بعدی چیه چشم باز میکنی میبینی تو هیچکدوم خوب نیستی یکی دو کار رو انتخاب کن و تمااام  خ ...

خب آخه درس نمیشه نخوند 

سرکار برای مستقل شدن 

ورزش برای سلامت بدنم و جسمم 

کلاس خیاطی ی چیزیه که برای رشته ام لازم کنار درسم 

موسیقی که گفتم چون علاقه دارم و برای روحم 

تو اینستا میبینم آدم های که چند کار باهم میکنن 

خب آخه درس نمیشه نخوند  سرکار برای مستقل شدن  ورزش برای سلامت بدنم و جسمم  کلاس خی ...

اینستا شو آفه شاید از بین اون همه آدم نهایتا چند نفر واقعا اینطوری زندگی کنن مغز آدم گنجایش این همه هدف باهم رو نداره 

خود من مثل تو چندین کار رو توی ذهنم دارم انجام بدم ولی در واقعیت نمی‌تونم