2777
2789
عنوان

چقدر به این جمله باور داری؟🌿🦋🤍

123 بازدید | 15 پست

از هر دست بدی

از همون دست میگیری

(کارما)☕️

کسانی که راحت دل بقیه رو میشکنن و حتی توضیح هم نمیدن که چرا! اینا واقعا چجور انسان هایی هستن؟

من میگم دل شکستن تاوان داره

نظرت؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

تاحالا که ندیدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا تاوان داره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

تو این دنیا همهـ چی کارما داره

من بشدت بهش اعتقاد دارمــ

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ولی من به یچی داخل زندگیم باور دارم و لطفا نگیننن چرا یا نریزین رو سرم چون این نظر خودم راجع به زندگی خودمه

به هرکی بدی کنی بدی میبینی به هرکی هم خوبی کنی بازم بدی میبینی

این دنیا هیچیش درست نیست

تو این دنیا همهـ چی کارما داره من بشدت بهش اعتقاد دارمــ

مرسی،منم،خیلی عالیه🦋🌿

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
مرسی،منم،خیلی عالیه🦋🌿

🌹🌹

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ولی من به یچی داخل زندگیم باور دارم و لطفا نگیننن چرا یا نریزین رو سرم چون این نظر خودم راجع به زندگ ...

میفهمم چی میگی،ولی من شک ندارم یه روز یه جا همون ظلمی که به دیگری کردیم چه کوچیک و چه بزرگ برامون اتفاق میفته👍🏻✅️

و در مقابل کار خوبمون هم به خودمون برمیگرده

شاید ما نفهمیم یا نبینیم،ولی اون انسان بدجنس تاوانشو خواهد داد😁

تاحالا که ندیدم

یعنی میگی اگه کسی مارو ناراحت کنه بدون هیچ دلیل و توضیحی،تاوان نمیده؟

ممنون❤️☕️

قربونت عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

موافقم صددرصد. طلاق ک گرفتم ، به هر مردی آویزون میشدم برامم فرق نداش مجرد و متاهل. با متاهلا بیشتر حال میکردم چون بیشتر قدرمو میدونستن. میرفتم خونشون وقتی زنشون نبود و رو تخت خابشون با شوهره حال میکردم. الان سالها از اونموقع گذشته ، با کسی ازدداج کردم ک بمعنی واقعی آشغاله. توی مجردیش ک زن متاهل و مجرد نبوده ک نکرده باشه و الانم چشم چرون هیز و هرز به معنی واقعیه . بازندگی خیلیا بازی کردم و الان حقمه این زندگی.