2777
2789

چون مجردا درک از متأهلی ندارن مثل خواهر خودم ناراحت نشید لطفاً این از این 

من یه ساله ازدواج کردم از یه استان دیگ اومدم یه استان دیگ ینی هزار کیلو متر از خونوادم دورم

تنهام این شهر کسیو ندارم مادر شوهرمم کلا آدم بدیع با من لجع همیشه

دختر خودش از من کپچیکتره چند سال ولی دوتا دختر آورده پشت سر هم منم گفتم تازه عروسم همه چشمشون به من هستن بچه بیارم ؟؟ 

مادر شوهرم همش میگه نههه نیار قرص بخور نشه بچه یه روز گفتم چرا نیارم گفت وضع پیرم خوب نیست تو هم نمیتونی بزار ده سالی بگذره ولی مادر شوهر ابجیم همیشه عاشق عرپسشه ب ابجیم میگه بچه بیار هنوز گفت ب آبجیاتم بگو قرص نخورن تازه عروسم بچه یه دونه بیاره دیگ نیاره

وضع شوهرم مثل دوماداش هست اینم بگم 

بنظر شما بچه بیارم یا ن چون چندین بار میخاستع منو شوهرمو از هم جدا کنه صداش ظبط شده تماس شوهرم بود گفت این زن بشو نیست پسرم جدا شود ازش وای شوهرم گفت اگ عاشق این دختر نبودم هزاران کیلومتر نمی‌رفتم از شهر خودم زن می‌گرفتم فکنم نمیخاد بچه دار بشم بخاطر اینه امید داره از پسرش جدا بشم یه روز الان با مادر شوهرم رفت آمد نمیکنم 

وقتی همسرت راضی هست بیارید 

باهم ب توافق برسید اقدام کنید 

مگه دست مادر شوهرته؟!ن 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی واس بچه دارشدنتم بایدتصمیم بگیرن عزیزم عاقلی دیگ خودت تصمیم بگیرببین اگ واقعاتوانایی داشتن بچه رودارین چراک نه بچه دارشو

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خب مهم شوهرته که دوستت داره

با توجه به وضع روحی خودتون و وضع مالی و... هرموقع خودت مناسب میدونی اقدام کن اصلا کاری به حرف مادرشوهرت نداشته باش

اصلا بچه بیار تا فشار بخوره 🤣

همه چیز،بستگی به شوهرت داره ک چقدر ازش مطمئنی اینکه چقدر پشتته چقدر هواتو داره و بچه داری کمکت میکنه یا دست تنها میذاره،مسائل مالیتون چقدر بالا پایینه، مادرشوهرت بعد بچه دار شدن نیاد هی بگه بچمونه ببره، اینا رو در نظر بگیر 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزم اگه خونه و ماشین دارید و شغل و درآمدی ثابت دارید که بشه روش برنامه ریزی کرد به فکر این باش که پیش یک روان درمانگر بری و مدیریت بکنی روابطتو تا انرژی منفی که از مادر همسرت و غربت شهر می گیری رو توی زندگیت و توی رابطه با بچت نیاری🌱

رفت آماد نکن خونه رو عوض کن درحوالی اش نباش احتمالا اعمال پلید داشته باشه سر جادو طلسم با شوهر با احترام رفتار کن با سیاست عمل کن جز حامی اصلیت باشه طوری رفتار نکن بهش بربخوره سوه ذهن پیدا کنه دراولین فرصت بچه بیار

وقتی همسرت راضی هست بیارید  باهم ب توافق برسید اقدام کنید  مگه دست مادر شوهرته؟!ن

شوهرم میگه ن بزار پول دستمون بیاد من نمیخام مثل خاهرام باشم زندگیم باید بهتر از این باشه 

همه چیز،بستگی به شوهرت داره ک چقدر ازش مطمئنی اینکه چقدر پشتته چقدر هواتو داره و بچه داری کمکت میکنه ...

ن بابا فراریه دخترش بچه دوباره آورده همونم برنمیداره میگ من چرا بردارم تو مادرشی برمن چ میخاستی نیاری مادر بدجنسیه حتی دختر خودشو دوست ندارع