2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد دیشب

529 بازدید | 25 پست

پسرم ۳ روزه بدون هیچ علائم دیگه ای تب داره تا دیشب ک بردیمش دکتر

تو مسیر پدرشوهرم زنگ زد ب شوهرم گفت زنت پیج زده اینستا عکسا نوه امو میداره حالا چشش زدن مردم واس همین تب کرده

منظورشاین بود من مقصر تب پسرمم 

منم خیلی ناراحت شدم بعد از تماس با شوهرم دعوام شد 

الانم همش ب حرف پدرشوهرم فکر میکنم اعصابم خورد میشه 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم زخم حقیقت داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جواب نده

حالا ب خودت میگفت بهتر بود,ولی چشمم حقیقت داره،نزار

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این حرفا درسته شاید کسی حسرت بخوره ی لحظه و انرژی منفی بیاد سمت زندگیتون .ولی خب رفتار پدرشوهر شما مناسب نبود . سرما خوردگیم و ویروس جدیدم ربطی ب این چیزا نداره الان همه مریض میشن پس چشم خوردن . 

کار پدر شوهرت اشتباهه ولی خدایی دلیل عکس گذاشتن نمیدونم

دلیل عکس گذاشتن اینه که آدما دلشون میخاد یه پیج داشته باشن که لحظات گوناگون خودشون یا بچشون یا هر چی توش ثبت بشه و به یادگار داشته باشن

جواب نده حالا ب خودت میگفت بهتر بود,ولی چشمم حقیقت داره،نزار

ولی تب دلیل بر اینک من عکسشو گذاشتم نمیشه  خودشون روزی هزار بار ب بچم میگن بمیر  لال  کر و ... بعد میگم چرا اینجور میگین میگن از بس دوسش دارم  مثلا ابراز علاقشونه

منم میخام بهشون بگم از بس گفتین بمیر بچم حالش بد شده 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش