2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ولی اسم ساتنشو نمیدونم😭😭

اسم ساتنشو می خوای چکار

اگر می خوای بدوزی ببر پارچه فروشی نشونش بده تا مدلای مناسب رو اگر داره نشونت بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برو پارچه فروشی نشون بده بهت میده دیگ

ولی خیلیی خاصهه😍😍🥲

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خیلی خوبه ولی اسم ساتنشو نمیدونم😭😭

کاری ب اون کاربر خانم ندارم ولی واقعا فکر میکنی خدا نشسته ب حرف تو گوش کنه؟😂 نفرین دو سر داره اول خودتو میگیره ب دعا گربه کوره بارون نمیباره😊پس همه ی اون نفرینا ک ب کاربرا کردی منتظر  باش سر خودت میاد 😊

دست دو نفره🐝
کاری ب اون کاربر خانم ندارم ولی واقعا فکر میکنی خدا نشسته ب حرف تو گوش کنه؟😂 نفرین دو سر داره اول خ ...

تو کجا بزرگ شدی انقد وقیحی بدبخت 

اتفاقا خوب شد کامنت گذاشتی میخواستم دهن گشادتو ببندم 

که کامنتاتو بسته بودی اخه پدرصلواتی من مگه ننتو فوش دادم زیر پستای من چرت و پرت مینویسی ؟؟؟ مریضی برو خودتو درمان کن پستای من جای خالی کردن عقده هات نیست 

اتفاقا خوب گفتم هرکی از جاش دربیاد جوابشو میگیره توهین کرد فحش داد اونم بی دلییییل من ک چیزی نگفتم بهش جواب دهنشو گرفت توام فک کردی پخ خاصی هست جواب تورم دادم نوش جونت الانم برو ماتحتو بزار اب سرد این سیلی خوشگلیم ک بهت زدم درس عبرتت بشه پست بقیه جای خالی کردن عقده هات نیست 

اره راس میگی نفرین بی دلیل برمیگرده به خود ادم ولی اون خانم دریده گستاخ بود مث خودت ک حقش بود عزیزم خب هر کنشی واکنش داره نکنه انتظار داره یکی بی دلیل پشت سر هم به من توهین و فحش بده من بگم اخ قربون دهنت ن عزیزم ازین خبرا اینجا نست  اینجا من خوب بلدم چجوری امثال شمارو ادب کنم تو حضوری من حتی جواب سلام شما رو هم نمیدم ولی الان لازم دونستم دهن گشادتو ببندم 

در ضمن مریض تویی فک میکنی💩خاصی هستی ک همه تهدیدت میکنن تو توهمیااا ی روان پزشک برو خود رئیس جمهور پندار😂😂😂

تو کجا بزرگ شدی انقد وقیحی بدبخت  اتفاقا خوب شد کامنت گذاشتی میخواستم دهن گشادتو ببندم  ...

مگ ک.  ن ننت گذاشتم پولشو ندادم یا اقا ک و ن گشادتو بدون ک اندوم کردم ج. نده پولی ک.  ص گشاد؟😂

ت محلی بزرگ شدم ک بکی یکی ک. ص ننه ج.  نده میذاشتن

دست دو نفره🐝
تو کجا بزرگ شدی انقد وقیحی بدبخت  اتفاقا خوب شد کامنت گذاشتی میخواستم دهن گشادتو ببندم  ...

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5  این هر. زه خیابونیو جمع کنید

دست دو نفره🐝

حرومی صدتا مث ننه تورو م بکنم پولشو نمیدم ک ص گشاد بابات برا خودم میساکه برام شاخ شی شاختو میکنم لا ک ون ننت

دست دو نفره🐝

بدبخ شوهرت ک ص بقیه رو میبینه ت ک ص گشادو نگا نمیکنه چرا ک یر میخوری ننه پولی😂 تو فوش بدی؟ بدبخت ننتو با ک اندوم خار دار حامله کردم پولشو ندادم ک یرمم نتونسی بخوری😂ننه ج نده

ت سیلی بزنی؟ فوقش سرشو ع ک ص ننه ج ندت دربیارم خار ک صه پدر ک ونی اوبی زاده ک یر ت ک ون پسر ک وندت 

مقعدت برا این خون ریزی داره ک  ب صد نفر دادی ج نده 

دیگ ک یر برا من نخور تا ننتو سامورایی نگایدم

دست دو نفره🐝
مگ ک.  ن ننت گذاشتم پولشو ندادم یا اقا ک و ن گشادتو بدون ک اندوم کردم ج. نده پولی ک.  ص گش ...

ایشونو ک زیر این تاپیک مدام دارن فحاشی میکنن تعلیق کنید خواهشا معلوم نیست آقا هستن کی هستن سایت و ناامن کردن زیر این تاپیک اومده داره فحش های رکیک میده @niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_2  

بدبخ شوهرت ک ص بقیه رو میبینه ت ک ص گشادو نگا نمیکنه چرا ک یر میخوری ننه پولی😂 تو فوش بدی؟ بدبخت نن ...

من ن شما ن صاحب این تاپیک و میشناسم ولی از ادبیاتتون معلومه حق با کیه خدا از رو زمین برت داره معلوم نیس اصلا پدر مادر داری یا ن

ولش کن معلوم نیست کیه چیکارست از حرفاش معلومه شغلش بلا نسبت فا...حش..گیه اهمیت ندید اینجور ادما در شعن شما نیست هم کلام شدن با