2777
2789

سلام بچه ها 

من ۵ اسفند موعدم  بود،۹ اسفند آزمایش  دادم و مثبت شد دوباره۱۶ تیتر دادم عدد بتام۱۰۰۰ بود،دیروز که یعنی۱۶ روز از موعدم  می‌گذشت و بنا به حساب خودم ۶ هفته و دوروز میشدم رفتم دکتر

دکتر فرستاد تیتر

و عدد بتا۹۰۰۰ بود

سونو انجام داد اما ساک باردادیم۵ میلی بود و جنین نبود. و دکتر گفت ساک بارداریت خیلی کوچیکه و شاید پوچ باشه..دوهفته دیگه بیاتا دوباره سونو کنم.آخه من خونریزی  ندارم ...یعنی ممکن بارداری پوچ باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بارداری پوچ داشتم توی هفته شش معمولا ساک کوچیک هستش نگران نباش هفته بعد برو ایشالا ک تشکیل شده ...

مرسی عزیزم

بعد شما بارداری تون پوچ بود کی فهمیدید و قرص خوردید تا سقط شد؟

و شرمنده خونریزی داشتید؟

مرسی عزیزم بعد شما بارداری تون پوچ بود کی فهمیدید و قرص خوردید تا سقط شد؟ و شرمنده خونریزی داشت ...

هفته هفت رفتم سونو گفتن جنین تشکیل نشده دوههفته دیگه رفتم بازم تشکیل نشده بود زعفرون خوردم به لکه بینی افتادم بعد ماما بم قرص مترژن داد خوردم سقط شد ...

مامان یه دخمل گوگولی