2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین

162 بازدید | 11 پست

مادر شوهرم به دلیل اعتیاد همسرم دنبال بهونه است تا قطع ارتباط کنه ولی من به خاطر بچه هام کامل قطع ارتباط نمیکنم ولی گاه دلم واقعا میشکنه مثلا شوهر من مغازه اش نزدیکه خونه مادر شوهرم است ولی وقتی میره مسافرت کلیدها را میده به خواهر شوهرم و شوهرم تو مغازه اش نه اب داره نه سرویس بنظرتون کلا منم قطع ارتباط کنم با هاشون یا نه به رو خودم نیارم و به خاطر بچه هام باهاش رفت و امد کنم

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند
شما و شوهرتون هرکاری میخواهید بکنید ولی بچه ها رو توی دعوا تون دخالت ندید ضمن اینکه بچه ها رو از دید ...

آخه فرق بین هم میزاره بین نوه هاش و همینم اذیت میکنه من را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه از خود راضین.بجای اینکه  کمک کنن پسرشون ترک کنه. میخوان صورت مسیله رو پاک کنن

اره خیلی حتی من شوهرم را بردم کمپ بچه ها را برده بود در خونه مامانم پیاده کرده بود بعدم اومد بهم  گفت خواهر شوهر کوچیکه شوهرش نیست من فعلا میرم شهر اونا نیستم چند وقت

آخه فرق بین هم میزاره بین نوه هاش و همینم اذیت میکنه من را

شما توی روابط بچه ها دخالت نکن بزار خود بچه ها به وقتش تصمیم میگیرن که مادر بزرگ پدر بزرگ و... براشون خوبن یا نیستن . بچه ها الان هم زرنگن هم باهوش . اونا رو محروم نکن به وقتش خود بچه ها می‌فهمن باید برن یا نرن . شما حامی بچه ها باش . مواظبشون باش ولی بزار بچه گی کنن بزار روابط بزرگترها توی بچه ها اثر نزاره 

کلید نمیده چون اعتماد نداره.

نه چون سرویس حیاط کلیدش کلا جداست در ضمن اون بچه خودشه وقتی مادرخودش همچین کاری میکنه پس یعنی داره به من میگه این پسر مرد زندگی نیست من بهش اعتماد ندارم که مادرشم

نه چون سرویس حیاط کلیدش کلا جداست در ضمن اون بچه خودشه وقتی مادرخودش همچین کاری میکنه پس یعنی داره ب ...

دیگه مادرش اعتماد نداره دیگه.حالا کلید سرویس جداست میتونه بده.

حالا شاید وسواسی چیزی داره.نیخوای اعصابت اروم باشه زیاد باهاشون رفت و امد نکن.اینکه میگن حق نداری بچه هارو از دیدن پدربزرگ مادربزرگ محروم کتی اوکی درسته اما خودشون میتونن بیان ببینن نمیشه به زور ببری وردلشون.

دیگه مادرش اعتماد نداره دیگه.حالا کلید سرویس جداست میتونه بده. حالا شاید وسواسی چیزی داره.نیخوای اع ...

نه بحث وسواس نیست چون سرویس حیاط کلا استفاده نمیکنه خودش فرنگی داره داخل خونه و سرویسش کلا جداست