امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
كسايي كه خاطرات جن تعريف ميكنن اغلب بيماراي اسكيزوفرنين نه پول دكتر رفتن دارن نه كسي رو اطرافشون دارن فكر سلامتيشون باشه از خانواده هاي سطح پايينن يه عده ام فقط دروغ ميگن
ی موقع هایی میدیدم! بعد خیلی واضح بود مرگ عزیزان اینا! دیگه ی بار از خواب پریدم خیلی بد بود گفتم حداقل میخوای بگی هم انقدر واضح نگو من میترسم! دیگه ازون موقع با نشونه میبینم. نماد مانند! نمیدونم صادقه محسوب میشه یا نه!
ی موقع هایی میدیدم! بعد خیلی واضح بود مرگ عزیزان اینا! دیگه ی بار از خواب پریدم خیلی بد بود گفتم حدا ...
که اینطور
من اینطورخوابی ننی بینم کلا ی تیکه ازروزمرگی فردام درحدچندثانیه نی بینم
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
خوب واقعا ميبينن توهم دارن اگه به دادشون هم نرسن اين توهم روز به روز بدتر ميشه خيلياشون هم ارثي بيمارن ميگن خودم تنها نميبينم مامانمم همينطوره واقعيتم ميگن اين بيماري ارثيه