2777
2789

شماخواب صادقه میدید...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسايي كه خاطرات جن تعريف ميكنن اغلب  بيماراي اسكيزوفرنين نه پول دكتر رفتن دارن نه كسي رو اطرافشون دارن فكر سلامتيشون باشه از خانواده هاي سطح پايينن يه عده ام فقط دروغ ميگن 

شماخواب صادقه میدید...

ی موقع هایی میدیدم! بعد خیلی واضح بود مرگ عزیزان اینا! دیگه ی بار از خواب پریدم خیلی بد بود گفتم حداقل میخوای بگی هم انقدر واضح نگو من میترسم! دیگه ازون موقع با نشونه میبینم. نماد مانند! نمیدونم صادقه محسوب میشه یا نه! 

تو خواب بیداری میاد بختک که یجور جن هستش دو نوع هستن مسلمان و کافر مسلمان مواظب دوست کافر دشمن اذیت& ...

چجوری مواظب باشم؟ از وقتی ناس و فلق میخونم اونطوری نمیشم قبلا میشدم 

ی موقع هایی میدیدم! بعد خیلی واضح بود مرگ عزیزان اینا! دیگه ی بار از خواب پریدم خیلی بد بود گفتم حدا ...

که اینطور

من اینطورخوابی ننی بینم کلا ی تیکه ازروزمرگی فردام درحدچندثانیه نی بینم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

تو هم برای اینکه تاپیکت پربازدید بشه نمیدونی چه بکنی ها.

چه ربطی داره اخه این همه سال نی نی سایتم مدال میدن مگه! خدایا شفا! اینم اخه حرف زدن داره! دنبال بهونه ای! ناراحتی نیا! 

اها! اخه میگن دیدیم و حرف زدن! 😕

خوب  واقعا ميبينن توهم دارن اگه به دادشون هم نرسن اين توهم روز به روز بدتر ميشه خيلياشون هم ارثي بيمارن ميگن خودم تنها نميبينم مامانمم همينطوره واقعيتم ميگن اين بيماري ارثيه 

كسايي كه خاطرات جن تعريف ميكنن اغلب  بيماراي اسكيزوفرنين نه پول دكتر رفتن دارن نه كسي ...

این دیگه چه حرفیه 

چیزی که وجود داره رو نهی میکنی اگه آدم با مطالعه ای بودی اینو نمیگفتی 

توی تاریخ بارها بهش اشاره شده،نمونش حضرت سلیمان 

یهود داره به وسیله ی شیاطین دنیا رو میگیره بعد میگی بیماری 

ممکنه بعضیا بیمار باشن ولی واقعیت هم داره