2777
2789

خودم غیبت کردن سر مساعل مضخرففف وبی اهمیت انقد تو جمعای رفیقام اذیت میشم سر همین منم فقط ساکت میشینم و خداخدا میکنم سریعتر حرفشون تموم شه 

دو رویی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱_زودباور و جوگیربودن

۲_حرف زدن بدون حتی ذره ای عمل

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

هوش پایین

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هوش پایین

دقیقا. متاسفانه بخاطر شرایط تغذیه ای و آب و هوایی هوش میانگین جامعه خیلی پایین اومده. فکر کنم رقم ۸۰🙁 و بدتر اینکه مجبور باشی هر رور با چند صد نفر آدم سروکار داشته باشی.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
دقیقا. متاسفانه بخاطر شرایط تغذیه ای و آب و هوایی هوش میانگین جامعه خیلی پایین اومده. فکر کنم رقم ۸۰ ...

و وقتی کاری از دستت برنمیاد و زجر میکشی واقعا عذاب آوره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
معمولا زودباور ها دل های پاک وساده دارن 

موافق نیستم عزیزم 

زودباوری از نوع ساده لوحی  زیاد دیدم که دلهای پاکی هم نداشتن صرفا  بهره هوش پایینی داشتن در همه موارد( خصوصا هوش هیجانی پایین)

این مدل زود باوری هر چی که از دهن مردم میشنوه رو میپذیره تکرار میکنه ظاهربین میشه و......(حتی برای لحظه‌ای تحقیق و فکر نمیکنه حتی برای ثانیه ای) این مدلش رو میگم

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
موافق نیستم عزیزم  زودباوری از نوع ساده لوحی  زیاد دیدم که دلهای پاکی هم نداشتن صرفا &nbs ...

اخه مامان منم خیلی زود باوره ولی به وقتش هم زرنگ هست ولی همیشه نیگه چون خودم هیچوقت دروغ نمیگم فکر میکنم بقیه هم هم همینن

اخه مامان منم خیلی زود باوره ولی به وقتش هم زرنگ هست ولی همیشه نیگه چون خودم هیچوقت دروغ نمیگم فکر م ...

پس مامانتون جزو این دسته ای که گفتم نیستن 

خوبه که آدم مثبت اندیش باشه ولی بهشون بگید که متاسفانه همه پاک سیرت و اهل راستی و شبیه اون چیزی که میگن و ادعا میکنن نیستن و باید به این باور برسن که همه راستگو نیستن

ای بسا ابلیس آدم رو که هست .....پس به هر دستی نشاید داد دست ....