2777
2789
عنوان

حس ششمی کسی هست😍

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست
تابستون؟!

عالی چه ماهی؟

میشه بهم بگی کی ازدواج میکنم تغییر رشته میدم؟ رل میزنم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم نی نی ت هم پسره حدسه هاااااا حدس

میدونم عشقم منم همینطوری پرسیدم دیروزم ی نفر میگف حامله میشی بچتم پسره

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

میدونم عشقم منم همینطوری پرسیدم دیروزم ی نفر میگف حامله میشی بچتم پسره

والا به من چند نفر گفتن منم سر سرگرمی گرفتم متاسفانه جدی جدی اتفاق افتاد البته بعضیاش

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

مهر یا آبان  قرمز

رنگ لباس درسته ولی تیرم به هر حال من کی ازدواج میکنم تغییر رشته میدم رل میزنم چه زمانی

والا به من چند نفر گفتن منم سر سرگرمی گرفتم متاسفانه جدی جدی اتفاق افتاد البته بعضیاش

چرا متاسفانه 

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

مهر یا آبان  قرمز

آها البته فکر کنم ازت سوال پرسیده بودم امشب 😅 یادمه رفته بود