2777
2789

یه انسان هم دوران نوزدای به کمک پدر و مادر نیازمنده هم دوران پیری به کمک فرزندان 

پدر و مادر بچه کوچیک رو تر و خشک میکنن و یه روزی دوباره همون بچه همین کار برای پدر و مادرش انجام میده 

دلم نمی خواد این  نیازمندی رو دوباره تجربه کنم کاش قبل پیری از این دنیا برم😕

کاش نهایت تا پنجاه سالگی عمر کنم

ان شالله عاقبت همگی ختم به شهادت شه

تا ۱۲۰ سالگی روپای خودت وایسی

چرا ۵۰

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

هرچی پیرتر بشی، به زندگی علاقمندتر میشی.

سبک زندگی سالم داشته باش، ورزش کن، اضافه وزن نداشته باش. تو پیری سرپای خودت میمونی و به کسی محتاج نمیشی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله عاقبت همگی ختم به شهادت شه تا ۱۲۰ سالگی روپای خودت وایسی چرا ۵۰

به نظرم تا ۵۰ سال هم زیادیه هر چیزی که از این دنیا می خوام تا این سن می تونم به دست بیارم بعدش بی هدفی زندگی رو کسل کننده میکنه 

هرچی پیرتر بشی، به زندگی علاقمندتر میشی. سبک زندگی سالم داشته باش، ورزش کن، اضافه وزن نداشته باش. ت ...

امیدوارم اما فکر نکنم علاقه مند بشم همین الان هم حس می کنم به اندازه کافی توی این دنیا زندگی کردم دیگه نمی دونم تا اون سن قراره چجوری سر کنم

به نظرم تا ۵۰ سال هم زیادیه هر چیزی که از این دنیا می خوام تا این سن می تونم به دست بیارم بعدش بی هد ...

سن که بیشتر میشه تااازه فراغتت بیشتر میشه

تجربه ت هم بیشتر میشه

بچه ها هم بزرگ میشن

میشینی لذتشونو میبری

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
سن که بیشتر میشه تااازه فراغتت بیشتر میشه تجربه ت هم بیشتر میشه بچه ها هم بزرگ میشن میشینی لذتشون ...

حس میکنم آدم ازدواج و زندگی با یه غریبه نیستم هیچوقت حوصله بچه ها رو نداشتم گاهی اوقات میگم کاش دیدم نسبت به این قضیه عوض بشه ولی بعد دوباره خودم سرزنش میکنم و میگم ازدواج فقط ریسک خالصه

میخوام چیزی بهت بگم

نمدونم تا چه حد کشش رو داری

واقعیتش اینه زندگی در عین اینکه خیلی لذت داره، خیلیییی هم رنج ها داره

وقتی یاااد بگیریم با رنج ها چجور برخورد کنیم و به راحتی تحمل کنیم و به جون بخریمش، زندگی، بهترین میشه

اینارو تو این کلاس همسرداری یاد گرفتم

تو امضام یه ای دی هست

پیام بده از ایتا

شرکت کن

فلسفه ی زندگی کردن رو میگه و دیدت رو به زندگی ۱۸۰ درجه بیشتر میکنه