2777
2789
عنوان

علائم این مدل عصبانیت چیه؟؟؟؟

114 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین ؟ 

من قبلا بشدت عصبی و پرخاشگر بودم و نمیتونستم رفتارمو کنترل کنم و شروع به خواندن قرآن و نماز و نماز شب کردم و  بماند که چه چیزهایی از منزلمون دور شد 

حالا باز دوباره چند روزیه مدام از درون آتش میگیرم و نمیتونم خودمو کنترل کنم و عصبی ام و بیحال و خسته ام و انگار دست و پامو بستن و همش خوابم میاد 

به نظرتون طلسم و ... واقعیت داره؟؟

عزیزم گاهی اوقات از دنیای توهمات خودتون خارج بشید و یک درصد به اینم فکر کنید شاید مشکل جسمی یا روحی ای درمیون باشه. گاهی یه فقر آهن ساده علائم صدتا سحر جادو داره که شما صدسالم نماز بخونی براش پابرجا میمونه، چه برسه به چیزای دیگه. یکمی سرتونو از برف بیارید بیرون تو این دوره زمونه دیگه انقدر هرچیزی رو از گودرز به شقایق ربط ندین.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم    پی ام اس داری   بزن نت و مطابقت بده تاریخای تخمک گذاریتو و مریدیتو و چند روز قبل و بعدش متوجه میشی  

منم همینطورم   و دقبقا  کلی نماز و قران خوندم   ارامش میده عبادتولی پی ام اس دارو هم باید مصرف بشه  همین ک بدونی دا ی خودش علایمو کاهش میده میدونی ک مثلا تو روزهای بخصوصی عصیبیتری  یا حساستر یا بدبختیات بیشتر ب چشمت میاد 

من بی چاره پی ام اسم هم مال تخمک گذاری هم یک هفته ب مریدیم  

رسما شاید در ماه ۱۰ روزم حالم خوب و نرمال نباشه 🍂😐😒💔

عزیزم گاهی اوقات از دنیای توهمات خودتون خارج بشید و یک درصد به اینم فکر کنید شاید مشکل جسمی یا روحی ...

عزیزم درسته اما من آزمایش و چکاپ کامل رو سه ماه پیش انجام دادم و کم خون نیستم و حتی برای ویتامین های بدنمم آز دادم

نه گلم    پی ام اس داری   بزن نت و مطابقت بده تاریخای تخمک گذاریتو و مریدیتو و چند رو ...

من انگار گرمم میشه و با اینکه هوا خنکه اما از درون کوره آتیش میشم .. یعنی واسه علائم تخمک گذاریه؟ چرا یه مدت زیادی عصبی نشدم و باز اینجور شدم ؟؟

عزیزم درسته اما من آزمایش و چکاپ کامل رو سه ماه پیش انجام دادم و کم خون نیستم و حتی برای ویتامین های ...

ازمایش هورمونی هم دادین؟ و اینکه ربطی نداره، شما اگه هنوزم تو سنی هستین که پریود میشید قرص آهن رو باید بخورید درماه یه تعدادی و اینکه نوسانات خلقی خیلی مواقع با چیزای چرتی مثل حتی تغییر فصل یا بالا پایین شدن قند انسولین و مواد غذایی ای که طرف داره میخوره و وضعیت گوارش اخیرش و خیلی چیزای دیگه هم اتفاق میوفته. لزوما نباید اجنه بیکار باشن بیان به شما توجه نشون بدن یا طلسم شده باشید دعا گرفته باشن براتون تا شما چهارتا پرخاش بکنید 😄

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

من انگار گرمم میشه و با اینکه هوا خنکه اما از درون کوره آتیش میشم .. یعنی واسه علائم تخمک گذاریه؟ چر ...

خب یک مدت  هرمونات بهم میریزه  بدتر میشه   من همینی ک میگی بودم رفتم دکتر گفتم اینطورم  گفت تو مزاج گرم و خشک دد ی ولی سودلبهت غدبه کرده کلا   بهم ریختی  

ببین یک روزایی خیلی حالم اوکی بود بعد یه هو بی دلیل هرررری تو دلم خالی میشد استرسی میشدم عصبی  و سگ پاچه گیر  میشدم ببخشید     ولی هر چی میکشیم از پی ام اس و هرمونای کوفتیه ک بهم میری ه نمیزاره منطقی ب اوضاع فکر کنیم 😐