2777
2789
عنوان

اینکه ادم یکیو خراب کنه که...

46 بازدید | 9 پست

که خودشو توجیه کنه کاره بدیه؟؟...چندوقت پیشا تو شرایط روحی خوبی نبودم یه چیزی برا خواهرم تعریف کردم ولی بنظرم شاید درست متوجه نشده باشه و فکر بدی راجب من کنه....الان برااینکه دوباره اون بحث رو پیش بکشم که درست توضیح بدم براش یه موقع تو ذهنش راجبم فکر بدنکنه نیاز دارم یه مورد مشابه رو بگم

یعنی منظورم اینه بگم مثلا عه امروز فلانی زنگ زده میگه اینجوری شده منم بهش گفتم برا منم پیش اومده و داستان خودمو یه بار دیگه برا خواهرم بگم به این بهونه....

بنظرتون کار بدیه؟؟؟...حالا شایدم اصن خواهرم یادش رفته باشه نمیدونم...ولی خودم عذاب وجدان ولم نمیکنه

اگ خواهرتون شمارو خوب بشناسه فک نکنم نیاز ب توضیح باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فک میکنم بد تعریف کردم براش ...اونم هیچوقت چیزی نگفتا تواین مدت فقط فکر خودمه

اره متوجم 

اگه اینجوریه حرفو بکش وسط 

بگو حس کردم بد ماجرارو تعریف کردم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دیگه بهش فکر نکن. اصلا حتی به خودتم یادآوریش نکن چه برس به خواهرت

موضوع برا من حل شدا ...تموم شد اصن...الان که حل شده میگم خب چه کاری بود الکی برداشتم خودمو خراب کردم جلو خواهرم

اره متوجم  اگه اینجوریه حرفو بکش وسط  بگو حس کردم بد ماجرارو تعریف کردم

میترسم فک کنه خل شدم😅که واقعا هم شدم...تنهاسناریویی که به ذهنم میاد اینه که به واسطه حرف یکی دیگه حرف خودمم پیش بکشم

موضوع برا من حل شدا ...تموم شد اصن...الان که حل شده میگم خب چه کاری بود الکی برداشتم خودمو خراب کردم ...

منظور منم این که انقدر گذشته رو شخم نزن عزیزم، اصلا حتی اگه به اشتباه هم این موضوع رو به خواهرت گفته باشی دیگه گذشته رفته. حالا چه اصراریه بخوای بازم زیرو روش کنی. بهش فکر نکن

منظور منم این که انقدر گذشته رو شخم نزن عزیزم، اصلا حتی اگه به اشتباه هم این موضوع رو به خواهرت گفته ...

اره کاملا درست میگی...

پس بنظرت چندان اهمیت نداره؟از طرفی هم میگم حالاخواهرم بوده غریبه که نبوده چه فکری مثلا میخواد بکنه...ولی یهو عذاب وجدان میگیرم

اره کاملا درست میگی... پس بنظرت چندان اهمیت نداره؟از طرفی هم میگم حالاخواهرم بوده غریبه که نبوده چه ...

عذاب وجدان نگیر، همه آدم ها کارهای اشتباه میکنن، حرف های اشتباه میزنن مهم این که از اشتباهاتشون درس بگیرن شما هم از این قانون زندگی مستثنا نیستی، درس شما هم این بوده که تو حرف زدنت مدیریت داشته باشی قبل حرف زدن شرایط و طرف مقابلت رو بسنجی بعد صحبت کنی. همه اشتباه میکنن وسواس نداشته باش