2777
2789

بین چندتا ست مونده بودم بیاید بگید کدوم قشنگتره

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بهتره

چند؟ چرا میخری آخه آدم نهایت دوسال تو اینا بذاره بعد تکراری میشه

از ظرفای خونت هرسال استفاده کن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اینا از مد رفتن که 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببخشید کلا سفال رنگی ها ب روحیاتم نمیخورن..دوست عزیزمون خیلی چیز خوبی گفتن..ظرفای خوشگل خونه گزینه خوبی برا هفت سینن..کاربردی ان و از مد نمیرن

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
این بهتره چند؟ چرا میخری آخه آدم نهایت دوسال تو اینا بذاره بعد تکراری میشه از ظرفای خونت هرسال است ...

کدومو میگی؟ 

ستشون 320 قیمتشه

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

فنجون نعلبکی خوشگل نداری تو اونا بذاری خوشگل میشه

الان ظرفای هفت سین دیگه شیش تاش مث هم نیست مختلف میذارن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن