2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماشالله زیباست این گل اسمش پتوس حصیری هستش برای امضات کلی دعا کردم امیدوارم ک توی سال جدید خدا بهت عیدی ی فرزند سالم و صالح بده

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...

پتوسه خیلییی بلند شده سرتاسر اتاقمو گرفته نتونستم کامل عکس بندازم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

من حدود ۳۰ و خرده ای گلدون دارم پتوس دو مدل کاکتوس چند مدل زاموفلیا برگ انجیری دیفن باخیا یک م ...

من هر چی پتوس میگیرم وارد خونه میشن بعده دو روز از بین میره اول پژمرده بعد خشک. اما گیاه های دیگه سالم میمونن. شما که تجربه دارین میدونین دلیلش رو؟ خودم عاشق پتوسم

عزیزم ماشالله زیباست این گل اسمش پتوس حصیری هستش برای امضات کلی دعا کردم امیدوارم ک توی سال جدید خدا ...

هر وقت گلام بچه میده میگم اینام بچه اوردنو من هنوز هیچی .مرسی عشقم

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
افتاب و نور کم داره که بین برگ هاش فاصله ست

نه اتفاقا جلوی پنجرس مدلش اینجوریه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

به خدا بچه همش دردسره. زندگی بدون بچه ارامش و اسایشه، بااین فکر ها خودت رو اذیت نکن

من هر چی پتوس میگیرم وارد خونه میشن بعده دو روز از بین میره اول پژمرده بعد خشک. اما گیاه های دیگه سا ...

چطور؟

من مشکلی ندارم کلا گلدون به دستم خراب نمیشه که هیچ زیاد هم میکنم 

پتوس خیلی انعطاف داره نباید مشکلی داشته باشه 

💞
واقعا خوشبحالت بی نظیره. چند سال زمان برده این اندازه رشد کنه؟

تقریبا ۱سال و نیم رشدش زیاده

میاری قربونت بشم اصن یهو امضات رو دیدم دلم  ی جوری شد مطمئنم بزودی نی نی میاری استرس نداشته باش اصلا

دلسرد نیستم! با پشتکار پیش میروم و مصمم هستم...از راه شگفتی که خدا برایم میخواهد به کامیابی میرسم...
به خدا بچه همش دردسره. زندگی بدون بچه ارامش و اسایشه، بااین فکر ها خودت رو اذیت نکن

اینجوری نگو خیلی کس میکنم نبوده بچه رو

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺